Redactie - 07 juli 2021

BTG – TGG belicht business kansen voor spelers uit ICT-branche

De redactie van Dutch IT Channel organiseerde in samenwerking met BTG -TGG een Round Table voor IT-leveranciers en IT-resellers in het sfeervolle Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Komend jaar wil TGG zijn IT-aanbod uitbreiden rond infrastructuur, cloud, software en andere business technologie toepassingen om grootzakelijke klanten in Nederland te ontzorgen. Dat wil TGG graag doen met meerdere spelers uit de Nederlandse IT-branche. In een video update werd gesproken met Petra Claessen (CEO BTG/TGG), Witold Kepinski (Editor in Chief & Director Content Dutch IT Channel), Edwin Kanis (Director Marketing & Innovation Axians Nederland) en Eugene Tuijnman (CEO SLTN).

Tijdens de Round Table onder leiding van moderator Danny Frietman maakten de aanwezigen kennis met TGG, waarbij BTG -TGG CEO Petra Claessen alle aanwezigen informeerde over de dienstverlening van TGG en de rol die uw organisatie hierin mogelijk kan spelen.

Telegrootgebruik (TGG) is de serviceorganisatie van de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG). Exclusief voor leden van BTG levert TGG diensten en inkoopvoordelen rondom telecommunicatieproducten en -diensten. Ook handelt TGG de administratieve verwerking van complexe facturering af zodat de gebruiker meer overzicht krijgt, bijvoorbeeld voor bedrijven met veel vestigingen, ledenvoordeel wordt gerealiseerd door bundeling van vraag en daarop gebaseerde dienstverlening.

De Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) is dé belangenbehartiger in Nederland op het gebied van IT en Telecom voor grotere ondernemingen, overheden en toeleveranciers. BTG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen in het domein van ICT en Telecommunicatie.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!