Redactie - 08 maart 2022

BTG en Dutch IT-channel bespreken Cellnex innovaties

Cellnex Telecom toonde tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2022 in Barcelona, zijn laatste connectiviteitstechnologieën. Dit jaar presenteerde Europese operator op het gebied van draadloze telecommunicatie-infrastructuur zijn potentieel als geïntegreerde infrastructuuroperator met zijn Augmented TowerCo- model dat bedoeld is om klanten te ondersteunen bij het ontwikkelen, implementeren, exploiteren en onderhoud van infrastructuur en activa naast torens - inclusief actieve apparatuur - die kunnen worden gemuteerd op basis van het neutrale hostmodel. BTG CEO Petra Claessen sprak met Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski over het belang van Cellnex dat tevens ook partner is van de BTG.

Cellnex biedt verder in Nederland, efficiënte en groene Edge Datacenter-oplossingen. En dat op 24 unieke locaties in In hoge mediatorens die verspreid zijn over Nederland. Cellnex houdt data in de lucht. Ongehinderde levering van energie, de aanwezigheid van noodstroomvoorzieningen, een hoog beveiligingsniveau én uitgebreide mogelijkheden op het gebied van connectiviteit. De mediatorens bevatten de bouwstenen voor datacenters.

Cellnex is Europa’s grootste onafhankelijke partij voor mission critical wireless communication met meer dan 130.000 masten in heel Europa. Met smart datacenters biedt Cellnex zijn klanten hosting services van voormalige TV en communicatie torens. Doordat de torens tevens onderdeel uitmaken van de Nederlandse noodinfrastructuur zijn ze uitermate GDPR-proof en behoren ze tot de meest moderne datacenters van Nederland. Cellnex is duurzaam en biedt een betrouwbare, flexibele en groene oplossing. En dat op een unieke locatie. Cellnex biedt datacenter diensten aan in 24 hoge telecom- & datatorens die verspreid zijn over Nederland. Deze datacenter diensten zijn inclusief energievoorzieningen, noodstroom en no-break faciliteiten, voorzien van uitstekende connectiviteit, hoge continuïteit en een hoge graad van beveiliging. Daarom is ook het motto: smartsave uw data met de datacenters van Cellnex.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!