Witold Kepinski - 11 april 2023

Jeroen van der Lingen: SAP Cloud strategie werkt

Jeroen van der Lingen, Managing Director van SAP Nederland, zegt dat de cloud strategie van het bedrijf werkt. Het aandeel recurring revenue is ook sterk gestegen. Van der Lingen zei dit in een video interview met Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT Channel, tijdens de SAP Partners Awards in De Kazerne in Eindhoven.

Van der Lingen bespreekt in het video interview met Dutch IT Channel onder andere de waarde van SAP en de betrokken partners voor klanten.

Jeroen van der Lingen is sinds 1989 werkzaam bij SAP en heeft meerdere strategische functies bekleed. Zo heeft hij recentelijk de SuccessFactors activiteiten van SAP in EMEA-Noord geleid. Daarnaast heeft hij in de afgelopen 11 jaar functies bekleed als Country Manager voor SAP Zweden, Head of Education EMEA, Managing Director van SAP Nordics en Head of Services Sales voor de EMEA-regio. Hij startte zijn carrière binnen SAP als R/2-consultant in Duitsland.

De SAP Partners Awards avond stond in het teken van ‘Game Changers’. Hierbij spraken ondernemers uit de regio Eindhoven over hun innovatiekracht waaronder Paul van Vuuren (Executive Vice President VDL Groep). Ook werd stil gestaan bij het overlijden van voormalig Ctac ceo Pieter-Paul Saasen.

Bekijk de foto’s van de award uitreiking op de Facebook pagina van Dutch IT Channel.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!