Witold Kepinski - 30 april 2023

Infinigate legt sterkere focus op cybersecurity

De Infinigate Group, de value-add distributeur van cybersecurity, secure networks en secure cloud, kondigde met trots een fris merk aan, met een nieuw logo, slogan, kleuren en lettertype. Infinigate legt hierbij sterkere focus op cybersecurity. De presentatie werd feestelijk gevierd in Buitenplaats Kameryck met leveranciers en resellers. De redactie van Dutch IT Channel was erbij en maakte een video reportage waarbij gesproken werd met verschillende Infinigate medewerkers en leveranciers.

Het nieuwe merk drukt de visie van de Infinigate Group uit, de grenzeloze kans die het bedrijf in de markt ziet, gesymboliseerd door het oneindigheidsteken in het hart van het nieuwe logo, terwijl de slogan de missie aankondigt om groei te stimuleren voor partners, verkopers en werknemers.

Het logo is geïnspireerd op de samensmelting van mens en digitaal, respectievelijk vertegenwoordigd door koraal en donkerblauw, en geeft de tweeledige benadering weer waar het bedrijf trots op is, gericht op toonaangevende digitale platforms en oplossingen, aangevuld met een lokale en persoonlijke benadering en relaties.

Als onderdeel van de lancering van het Infinigate-merk verandert Vuzion in Infinigate Cloud, een deskundige business unit die gespecialiseerd is in veilige cloudoplossingen.

Infinigate Cloud profiteert van de meer dan 25 jaar ervaring van Vuzion's Microsoft-expertise en diepgaande technische kennis dat in de cloud is geboren.

De Infinigate Group vierde de lancering van haar nieuwe merk in heel Europa, samen met werknemers, leveranciers en kanaalpartners, met evenementen die plaatsvonden in meerdere landen, waaronder ook in Buitenplaats Kameryck met onder andere Raymond van Kasteel, Managing Director Infinigate Nederland.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!