Redactie - 22 februari 2013

Schietdrama op Las Vegas Strip bij conventie centers


Vlak voor het einde van de HP Global Partner Conference in Las Vegas in The Venetian Hotel, vond op de Las Vegas Strip een schietpartij plaats, gevolgd door een auto-ongeluk waarbij drie slachtoffers vielen, vlakbij de Bellagio en Caesar's Palace hotels.

Maserati
Een zwarte Range Rover SUV schoot donderdagochtend rond half vijf op een Maserati die later op een taxi botste. De taxichauffueur, een opa van 62 jaar, en een vrouw die passagier was, kwamen om het leven. Ook de bestuurder van de Maserati kwam om. Dat was rapper Kenny Clutch uit Oakland die in Las Vegas woonde. Hij nam eerder een videoclip op met zijn Maserati op de Las Vegas Strip.

Hoewel het ongeluk enkele honderden meters verder van het Venetian Hotel plaatsvond, is het sommige business partners wel opgevallen. De directeur van een Britse IT distributeur zag het drama gebeuren tijdens het joggen. Hij maakte enkele foto's.
 
Tupac
De redactie van Dutchitchannel.nl kreeg van lokale burgers te horen dat dit soort incidenten zeldzaam in Las Vegas zijn. Als er (dodelijke) schietincidenten plaatsvinden, dan wordt dan snel afgehandeld en niet breed naar buiten gebracht. Dat gold niet toen rapper Tupac Shakur in 1996 werd doodgeschoten in Las Vegas, twee blokken verder op waar Kenny Glutch en de inzittenden van de taxi overleden. 

Door: Witold Kepinski  

 

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!