Redactie - 25 september 2017

AXIS belicht business kansen rond IoT en cybersecurity

Axis Communications, aanbieder van IP-gebaseerde security camera’s, liet tijdens de AXIS Partner Summit 2017 in Radio Kootwijk de nieuwste oplossingen zien zoals rond IoT en cybersecurity. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video interview met Edwin Roobol (Regional Director Middle Europe Axis Communications), Epko van Nisselrooij, (Business Development Manager, A&E Axis Communications) en Edwin Beerentemfel (Manager Business Development, Middle Europe Axis Communications).

Tijdens de AXIS Partner Summit 2017 waren onder andere sessies over de AXIS Companion Line, AXIS Medium Business solutions, Retail Solutions, Toegangscontrole met kentekenplaatherkenning, Gezichtsherkenning en AXIS Perimeter Defender.

Er was verder volop gelegenheid om te netwerken met andere partners, distributeurs, eindgebruikers en het Axis-team. En uiteraard ook om het historisch gebouw en terrein van Radio Kootwijk te bezoeken. Radio Kootwijk is een voormalig zenderpark op de Veluwe dat in de eerste helft van de 20ste eeuw een belangrijke communicatieverbinding vormde tussen Nederland en zijn toenmalige koloniën, met name Nederlands-Indië. 

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Comstor BW 5 dec tm 10 dec 2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!