Witold Kepinski - 16 november 2017

Copaco stelt innovatie centraal

Het Copaco Event 2017 vond dit keer in de Midden Nederland Hallen te Barneveld plaats. Het betreft het kennis- en partnerevent dat de distributeur sinds 2011 nu om de twee jaar organiseert. Dit keer stond innovatie centraal. Met naar schatting een verdubbeling van het aantal bezoekers van 2015 (toen 750), werd het event massaal bezocht. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel was erbij en maakte een video verslag. Hierbij werd gesproken met Iwan Kuijpers (ceo Copaco), Harold Bax (Business Director Copaco) en Hans de Jong ( Xignal), een bedrijf die een muizenval slim heeft gemaakt door middel van technologie uit de cloud en daarvoor een award won.

Behalve inhoudelijke presentaties door de mensen van Copaco en de betrokken technologiepartners, waren op het event ook veel bekende namen van buiten het IT-kanaal die de bezoekers gaan toespreken of vermaken. 

De dagvoorzitter was Sofie van den Enk. Zij presenteert onder andere Keuringsdienst van Waarde en is ook bekend als ex-winnares van Wie is de Mol. Een andere BN’er was illusionist Victor Mids, die hoge kijkcijfers scoort met het programma MINDF*CK. Acteur Frank Lammers kreeg ook een rol in het programma en reikte de innovatie awards uit. Daarnaast was er een keynote van de excentrieke filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar die op eigen wijze innovatie ontwikkelingen belichtte.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!