Redactie - 13 oktober 2018

Video Canalys Channels Forum 2018: Ethische dilemma’s voor de branche

Onlangs reisden meer dan 100 Nederlandse directieleden van distributeurs en resellers af naar Barcelona voor een nieuwe editie van Canalys Channels Forum 2018. Hiermee vormden de vertegenwoordigers van de ICT-branche in ons land een van de grootste delegaties. Het meest gewaardeerd is traditioneel de netwerkmogelijkheid die dit evenement biedt, inclusief de mogelijkheid informeel te solliciteren bij collega-bedrijven. Daarnaast presenteerde Canalys trends en ontwikkelingen voor het kanaal, met als meest opvallende constatering dat ook de ICT niet meer afzijdig kan blijven in het roerige wereldwijde politieke klimaat. De redactie van Dutch IT-channel was erbij en maakte een video update.

Veel channelcentrische bedrijven waren op het Canalys Channels Forum aanwezig zoals HP, Lenovo, Microsoft en Dell EMC. Grote distributeurs waren ook aanwezig zoals Ingram Micro, Tech Data, Arrow en Exertis.

Andere toegewijde sponsors waren AMD, Information Builders, APC by Schneider Electric, Epson, Trend Micro, Fujitsu, Acer, Citrix, Eaton, VMware, Cambium Networks, ConnectWise, Fontech, Splunk en Scale Computing.

De redactie van Dutch IT-channel was aanwezig in de persoon van Witold Kepinski (hoofdredactie) en Marco van der Hoeven (hoofdredacteur Executive People).

Lees op deze link alle relevante Canalys artikelen.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!