Witold Kepinski - 30 september 2019

Copaco en Dell Technologies ondersteunen partners in digitaal leiderschap

Dell Technologies organiseerde met Copaco een partner event in Green Village in Nieuwegein. Daar werden de partners onder leiding van Joep van Deudekom bijgepraat over nieuwe ontwikkelingen rond de Dell productlijnen met interessante break-out sessies zoals over client en infrastructure oplossingen. De redactie van Dutch IT-channel was erbij en maakte een video update van het partnerevent.

In de video update wordt gesproken met Geert Verest (Copaco), Paul Mackay (CTO Dell Technologies EMEA) en enkele andere Dell Technologies medewerkers zoals Menno de Liège (Cloud Strategie), Sven Haers (Security Transformation) Jordi Baggen (Unified Workspace) en Wilco Zwerus (Clients & Specials).

De dag werd afgesloten met een optreden van Urgert & van Deudekom. De heren hebben als presentatie duo veel ervaring opgedaan bij hun populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren en Het Instituut. Ook zijn zij succesvol op zaterdagavond met De Kwis, het satirische weekoverzicht op Nederland 1 dat genomineerd werd voor een Nipkow schijf.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!