Redactie - 07 oktober 2019

Futura biedt partners security services

ICT-distributeur Futura is in een feestelijke stemming, aangezien de organisatie maar liefst twintig jaar bestaat. Dat werd gevierd tijdens de tweede editie van het jaarlijkse Futura Event bij het Bilderberg in Garderen. Thema was ‘security’, hierbij biedt Futura aan zijn partners security services zoals awareness trainingen en IR-services (incident respons) van Cynet. Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video update met Ed de Wilde (Managing Director Futura) en Esli Coenraad (CTO Futura).

Het thema van het event stond in het teken van ‘security’ omdat dit volgens Futura, op alle vlakken in het heden en in de toekomst steeds belangrijker gaat worden. Zowel op connectiviteit als endpoint, zal er een exponentiële groei zijn in de vraag naar Security.

Ellie Lust

Dagvoorzitter van het Futura event was Ellie Lust. Zij vertelde ook haar persoonlijke verhaal omtrent haar rol bij de politie en als politievoorlichter in het verleden. Ze vertelde onder andere ook over haar ervaringen met security.

Cyber Warfare

Daarnaast was er een presentatie van Don Eijndhoven, Subject Matter Expert (SME) in Cyber Security, digitale geopolitiek en Cyber Warfare. Hij belichte onder andere hoe staatshackers opereren.

Breakout Sessies

De vendors waren ook allemaal aanwezig. Aerohive Networks, Alcatel-Lucent Enterprise, Altitude, Barracuda Networks, LANCOM Systems en NEC Enterprise gingen tijdens breakout sessies dieper in op oplossingen die in de markt van toepassing zijn.

Cloudian BW - week 11/12-2023 Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023
Nutanix BW/BN 30-05 tm 15-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!