Martijn Kregting - 28 juni 2023

Jamf Nation Live 2023: sterke groei zakelijke Apple-community

Op 20 juni 2023 vond Jamf Nation Live Amsterdam voor de tweede keer plaats. Ruim 350 partners en klanten van de aanbieder van een management- en security-platform voor Apple-devices waren de hele dag te gast. Zij deden nieuwe kennis en inzichten op tijdens diverse keynotes en de drie tracks die door de dag heen verweven waren: educatie, commercial, channel.

Country Manager Benelux Wouter Goed van Jamf was trots op wat hij bijna een verdubbeling van het aantal aanwezigen noemde in vergelijking met 2022. Dat komt ook door de groei van de Apple community, vertelt hij in gesprek met Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders. "Jamf Nation Live is echt een evenement vóór technici, vóór technici en betreft eigenlijk alles dat Apple aangaat: hoe beheer en beveilig je Apple-devices."

Waar Jamf op het Mac-deel volledig Apple gefocust is, ondersteunt Jamf op het mobiele deel ook Android. "Je ziet steeds meer een mix ontstaan van bijvoorbeeld Apple op kantoor-afdelingen en Android op productie-afdeling." Het belang groeit dan ook om beide systemen in gelijke mate te beheren en te beveiligen. Dat partners hierin cruciaal zijn, toonde Jamf aan het einde van de dag met zijn gloednieuwe channel awards.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!