Martijn Kregting - 19 oktober 2023

SLTN Vendoren Golfdag geslaagd in alle opzichten

Een golfwedstrijd, een golfclinic en informeel netwerken. Dat waren de belangrijkste ingrediënten van de SLTN Vendoren Golfdag, maandag 25 september op de golfbaan van Goyer Golf, Eemnes. Zo’n 60 deelnemers van een reeks leveranciers van SLTN en natuurlijk de solutions integrator zelf wedijverden om de diverse prijzen die aan het einde van de dag werden uitgereikt. En, zoals SLTN-CEO Eugene Tuijnman het na afloop omschreef: “Je praat over dingen waaraan je normaal in de drukte van het leven niet aan toe komt.”

Aanwezig op de golfmiddag was ook Daan de Groot van Cisco Nederland, die vertelde waarom SLTN is toegetreden tot de selecte groep Gold gecertificeerde integrator-partijen. “Daar moet je echt wel het nodige voor doen, zoals certificeringen voor vier verschillende architecturen, en mensen in diens die waarde kunnen toevoegen aan de propositie van SLTN op het gebied van Cisco.”

SLTN wordt zo van veel strategischer belang voor een wereldpartij als Cisco, benadrukte Tuijnman na het uitreiken van de laatste prijzen. “Cisco staat op het hoogste niveau achter je. En dat geeft heel veel comfort aan klanten.”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!