22 juni 2024

Microsoft Modern Work: de toekomst van werken in de cloud

Ontdek hoe u uw cloud business kunt laten groeien met de beste oplossingen voor productiviteit, beveiliging en beheer, met de ondersteuning van ALSO.

Microsoft Modern Work: de toekomst van werken in de cloud image

Wat is Microsoft Modern Work?

Microsoft Modern Work is een visie op hoe organisaties kunnen werken in het digitale tijdperk, met behulp van cloud-gebaseerde technologieën die de samenwerking, communicatie, creativiteit en innovatie bevorderen. Microsoft Modern Work omvat onder andere de volgende oplossingen:

 • Microsoft 365: een geïntegreerd pakket van cloud-applicaties, zoals Office, Teams, Outlook, OneDrive en SharePoint, die de productiviteit en efficiëntie van werknemers verhogen.
 • Microsoft Entra ID: een cloud-identiteitsplatform dat de toegang tot applicaties en data beveiligt, zowel binnen als buiten de organisatie.
 • Microsoft Intune: een cloud-gebaseerde service voor het beheren en beveiligen van mobiele apparaten en applicaties, die de flexibiliteit en mobiliteit van werknemers ondersteunt.
 • Microsoft Defender for Endpoint: een cloud-gebaseerde oplossing voor het detecteren, onderzoeken en reageren op geavanceerde bedreigingen, die de bescherming van endpoints en data verbetert.

Waarom is productiviteit belangrijk?

Productiviteit is de sleutel tot het succes van elke organisatie, vooral in een concurrerende en veranderende markt. Productiviteit betekent niet alleen meer doen in minder tijd, maar ook slimmer en effectiever werken, met meer focus, creativiteit en tevredenheid. Microsoft 365 helpt u om uw productiviteit te verhogen, door u toegang te geven tot de beste cloud-applicaties voor uw werk, zoals Office, Teams, Outlook, OneDrive en SharePoint. Met Microsoft 365 kunt u:

 • Samenwerken met uw collega's en klanten in real-time, via chat, video, bestanden en online vergaderingen.
 • Werken vanaf elk apparaat en elke locatie, met een consistente en veilige ervaring.
 • Uw werk organiseren en beheren, met slimme tools voor planning, taken, notities en workflows.
 • Uw werk verbeteren en innoveren, met kunstmatige intelligentie, automatisering en analyse.

Waarom is gebruikers- en identiteitsbeveiliging belangrijk?

Gebruikers- en identiteitsbeveiliging is een essentieel onderdeel van elke cloud-omgeving, vooral in een tijd waarin cyberaanvallen steeds vaker en geavanceerder worden. Gebruikers- en identiteitsbeveiliging betekent niet alleen het beschermen van uw gebruikersnamen en wachtwoorden, maar ook het beheren van de toegang tot uw applicaties en data, zowel binnen als buiten de organisatie. Microsoft Entra ID helpt u om uw gebruikers- en identiteitsbeveiliging te verhogen, door u een cloud-identiteitsplatform te bieden dat u kunt integreren met Microsoft 365 en andere cloud-applicaties. Met Microsoft Entra ID kunt u:

 • Uw gebruikers authenticeren en autoriseren, met multifactor-authenticatie, single sign-on, voorwaardelijke toegang en meer.
 • Uw gebruikers beheren en controleren, met self-service wachtwoord reset, identiteitsbescherming, toegangsbeoordelingen en meer.
 • Uw applicaties en data beveiligen, met applicatieproxy, identiteitsgovernance, privileged identity management en meer.

Wat is Entra ID premium?

Entra ID premium is een toegevoegde waarde dienst van ALSO, die uw gebruikers- en identiteitsbeveiliging versterkt met extra functionaliteiten bovenop Microsoft Entra ID. Entra ID premium biedt u onder andere de volgende voordelen:

 • Een eenvoudige en snelle implementatie, met een kant-en-klare oplossing die u kunt activeren via de cloud-marktplaats van ALSO.
 • Een voordelig en flexibel tarief, met een maandelijkse abonnementsprijs per gebruiker, die u kunt aanpassen aan uw behoeften.
 • Een complete en geavanceerde oplossing, met alle functies van Microsoft Entra ID premium P1 en P2, plus extra functies zoals self-service groepsbeheer, dynamische groepen, passwordless authentication en meer.

Waarom is documentbeveiliging belangrijk?

Documentbeveiliging is een cruciaal aspect van elke cloud-omgeving, vooral in een tijd waarin informatie steeds waardevoller en gevoeliger wordt. Documentbeveiliging betekent niet alleen het voorkomen van ongeautoriseerde toegang tot uw documenten, maar ook het garanderen van de vertrouwelijkheid en integriteit van uw documenten, zowel binnen als buiten de organisatie. Denk hierbij aan diensten zoals Microsoft Purview Information Protection. Documentbeveiliging biedt u onder andere de volgende voordelen:

 • Een eenvoudige en snelle implementatie, met een kant-en-klare oplossing die u kunt activeren via de cloud-marktplaats van ALSO.
 • Een voordelig en flexibel tarief, met een maandelijkse abonnementsprijs per gebruiker, die u kunt aanpassen aan uw behoeften.
 • Een complete en geavanceerde oplossing, met functies zoals encryptie, digitale handtekeningen, watermerken, audit trails, document tracking en meer.

Wat is MPIP?

Microsoft Purview Information Protection is een beveiligingsdienst die de prestaties en kosten van uw Microsoft 365-omgeving optimaliseert met monitoring, analyse, rapportage en aanbevelingen. MPIP biedt u onder andere de volgende voordelen:

 • Een eenvoudige en snelle implementatie, met een kant-en-klare oplossing die u kunt activeren via de cloud-marktplaats van ALSO.
 • Een voordelig en flexibel tarief, met een maandelijkse abonnementsprijs per gebruiker, die u kunt aanpassen aan uw behoeften.
 • Een complete en geavanceerde oplossing, met functies zoals dashboard, alerts, benchmarks, trends, insights, recommendations en meer.

Waarom is apparaatbeveiliging belangrijk?

Apparaatbeveiliging is een belangrijk onderdeel van elke cloud-omgeving, vooral in een tijd waarin werknemers steeds vaker gebruik maken van verschillende apparaten en locaties om te werken. Apparaatbeveiliging betekent niet alleen het beschermen van uw apparaten tegen malware en hackers, maar ook het beheren en onderhouden van uw apparaten, zodat ze optimaal functioneren. Microsoft Intune en Microsoft Defender for Endpoint zijn twee cloud-gebaseerde oplossingen die u helpen om uw apparaatbeveiliging te verhogen, door u een centraal platform te bieden voor het beheren en beveiligen van uw mobiele apparaten en applicaties. Met Microsoft Intune en Microsoft Defender for Endpoint kunt u:

 • Uw apparaten configureren en implementeren, met beleidsregels, profielen, certificaten, apps en meer.
 • Uw apparaten updaten en onderhouden, met patches, updates, back-ups, herstel en meer.
 • Uw apparaten bewaken en beschermen, met antivirus, firewall, threat protection, vulnerability management en meer.
 • Uw apparaten controleren en reageren, met inventaris, compliance, auditing, incident response en meer.

Wat is Device security?

Device security omvat al uw apparaatbeveiliging, het verbetert veiligheid met extra functionaliteiten bovenop Microsoft Intune en Microsoft Defender for Endpoint. Device security biedt u onder andere de volgende voordelen:

 • Een eenvoudige en snelle implementatie, met een kant-en-klare oplossing die u kunt activeren via de cloud-marktplaats van ALSO.
 • Een voordelig en flexibel tarief, met een maandelijkse abonnementsprijs per apparaat, die u kunt aanpassen aan uw behoeften.
 • Een complete en geavanceerde oplossing, met alle functies van Microsoft Intune en Microsoft Defender for Endpoint, plus extra functies zoals device health, device lock, device wipe en meer.

Hoe kunt u meer weten?

Als u meer wilt weten over Microsoft Modern Work en de toegevoegde waarde diensten van ALSO, kunt u contact opnemen met uw ALSO-accountmanager of een e-mail sturen naar cloud.nl@also.com. Wij helpen u graag verder met meer informatie, een demo of een offerte op maat.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!