Floris Hulshoff Pol - 10 december 2013

Nationaal Management & IT Symposium

Nationaal Management & IT Symposium image


De wereld om ons heen transformeert snel. Sommige zullen het crisis noemen, maar het is de overgang naar een nieuwe tijd.

Ook de IT wereld ondergaat snelle veranderingen. Het denken over IT, wie beslissingen aanstuurt, welke techniek gebruikt wordt en hoe IT wordt ingezet. IT & Demand zullen dan ook centraal moeten staan. Oude paradigma’s toepassen in een nieuwe tijd is niet de oplossing. Veel organisaties zitten in een transformatiefase en daar vallen nog vele moeilijke keuzes te maken. In een dergelijke tijd is de behoefte tot informatie en leren groot. Alleen hoe doen we dat? Vooral door samen te werken. Het is een tijd voor Co-creatie!

Het nieuwe event zal managers en professionals langs nieuwe lijnen moeten verbinden. Niet alleen tussen huidige generaties maar vooral met jongere generaties. Het nieuwe event wil managers en professionals helpen om een volledige kijk op trends en marktontwikkelingen te krijgen waardoor ze succesvol bij kunnen dragen aan de transformatie van hun organisatie.

De afgelopen jaren is er sprake geweest van een aantal ‘disruptive developments’ waardoor het lijkt alsof de oude structuur van de IT management wereld met silo’s voor elk onderdeel (architectuur, governance, functioneel beheer, IT service management) niet meer zinvol is en zeker door de jongere generaties als erg traditioneel denkend wordt gezien. Wat nodig is, is om te kijken hoe de nieuwe omgeving gebruik kan maken van de kennis en best practices vanuit 20 jaar procesdenken en gezond verstand dat zeker in Nederland goed ontwikkeld is.

meer >> Nationaal Management & IT Symposium

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!