Redactie - 25 oktober 2013

Gratis Bijleren op de Aia Campus – van praktische tips tot verre visie


Aia Software introduceert de Aia Campus, een serie bijeenkomsten voor bestaande klanten en andere belangstellenden. Iedere sessie duurt een halve dag en het eigen platform ITP staat centraal.

Er zijn presentaties gericht op kennisoverdracht over het gebruik en de ontwikkeling van ITP. Daarnaast is er ruimte voor interactie tussen de bezoekers onderling en met de medewerkers van Aia Software.“Kennis delen met klanten en partners is voor ons ontzettend belangrijk,” geeft Paul Dirven, directeur van Aia Software aan. “Wij vertellen graag over ontwikkelingen in de markt en ons product ITP. Ook luisteren we graag naar de ervaringen en vragen uit de dagelijkse praktijk. Dat maakt ons allemaal sterker in ons werk: streven naar excellente schriftelijke klantcommunicatie.”

Programma Aia Campus 25 oktober 2013

De eerste Aia Campus vindt plaats op vrijdag 25 oktober, van 9.30 tot 12.30 uur, op het hoofdkantoor van Aia Software in Nijmegen.

Er zijn twee presentaties:

· ITP Content Management – less is more. Kitty Köster, senior business consultant van Aia Software, geeft praktische handvaten voor het ontwikkelen van master templates, document templates en content in ITP 4. Hoe verdeel je verantwoordelijkheid, zowel in het systeem als in het proces? En vooral: hoe word je nog flexibeler?

· Cool stuff: wat ziet Aia Software in Cloud, Mobile en het Content Management van de toekomst? Jeroen Huinink, CTO van Aia Software, weet als geen ander wat er speelt in de markt. Een presentatie die veel stof tot nadenken geeft.

Voor, tijdens en na de presentaties is er volop ruimte voor onderlinge kennismaking en uitwisseling van informatie en ervaringen.

Aanmelden voor de Aia Campus kan op http://www.aiasoftware.com/index.php/nl/events/event/aia-campus/ en deelname is gratis.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!