Redactie - 13 december 2013

Webapptool organiseert eerste Amsterdam App Contest


Webapptool nodigt designers en developers, studenten en marketeers in Amsterdam uit om deel te nemen aan de eerste Amsterdam App Contest. Een race tegen de klok, waarin in 48 uur met behulp van de gelijknamige online development toolkit een coole web app moet worden gebouwd.

Programmeer skills zijn niet nodig. Met behulp van de online tutorials, een creatief idee en een goed design, kunnen de deelnemers aan de slag. De vakjury onder leiding van trend analist Igor Beuker beoordeelt de gemaakte apps op creativiteit, design en optimaal gebruik van de functionaliteiten van Webapptool. De Amsterdam App Contest start op zaterdag 14 december om 0.00 en eindigt zondag 15 december om 23.59 uur.

Founder van Webapptool, Paul van der Meer: “Het ontwerpen van een web app is allang niet meer voorbehouden aan ontwikkelaars. Iedereen met een mooi ontwerp kan met Webapptool in mum van tijd een indrukwekkende web app maken en direct live zetten. Uiteraard geldt, hoe meer tijd er aan het idee en ontwerp van de web app wordt besteedt, hoe beter het resultaat.”

De deelnemers strijden voor de eerste prijs t.w.v. €1500-, de tweede prijs t.w.v. €1000 of de derde prijs t.w.v. €500-. Voor alle deelnemers geldt dat de gebouwde web app een jaar lang gratis door Webapptool wordt gehost. Inschrijven voor de Amsterdam App Contest kan tot uiterlijk 13 december 12.00 uur via http://webappcontest.com/. Tot de start van de Contest kunnen deelnemers met de tutorials en toolkit van Webapptool oefenen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!