Redactie - 16 september 2014

Aruba Networks IAP (Instant Access Point) training


Op 16 september vindt er een 1-daagse Aruba IAP training plaats bij TechAccess te Son. De bedoeling van deze training is om u als reseller/ partner van Aruba (beter) kennis te laten maken met de Aruba Instant AP oplossing. De opgedane kennis helpt u zeker aan meer succes bij WLAN projecten bij uw klanten.

IAP (Instant Access Point) in het kort
Aruba IAP is een WLAN oplossing zonder een controller. De Aruba IAP verdeelt automatisch en dynamisch de netwerkconfiguraties naar de overige AP’s  in een WLAN omgeving. Er is geen fysieke of virtuele controller nodig waarop de IAP aangesloten wordt. Hierdoor vindt er een kostenbesparing  plaats op service, managementbeheer- en licenties. Dus eigenlijk een enterprise grade WIFI oplossing met functionaliteiten en security die je normaal alleen vindt met controller- based oplossing. Schaalt van een enkele AP tot over de honderd AP’s en is vooral makkelijk te implementeren en te beheren.

Onderwerpen Aruba IAP training
De Aruba IAP training is geschikt voor zowel technische als pre-sales deelnemers maar ook sales mensen die de technische ins- en outs willen weten. De onderwerpen die aanbod zullen komen zijn:

-          Uitleg Aruba Networks;

-          Wat het verschil is tussen IAP en normale AP’s;

-          Weten in welke situatie een IAP of controller- based oplossing het beste past;

-          Configureren/ beheren van IAP omgeving;

-          Korte introductie van de Airwave management optie en weten wanneer deze in te zetten;

-          Korte introductie van ClearPass en weten wanneer dit in te zetten.

 

Hoe aan te melden voor de training?
Voor de Aruba IAP training zijn er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar. Voor elke deelnemer geldt een aanbieding van een IAP-103 voor €285,- (maximaal 1 per deelnemer).

Bent u geïnteresseerd en wilt u een Aruba IAP “specialist” worden én een IAP-103 meenemen tegen een speciale prijs? Meldt u dan nu aan door een mail te sturen naar: suzanned@techaccess.nl.

Wees er snel bij want VOL=VOL!!!

 

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!