Redactie - 19 september 2014

RoutIT Vision

Op 17, 18, 23 en 24 september vindt RoutIT Vision plaats in Ede. Tijdens het evenement presenteert New Day at Work hoe zij hun alternatief voor de Hosted Desktop versterken door Telefonie te integreren in de online werkplek Workspace 365. Organisator van het evenement is RoutIT een zelfstandige en onafhankelijke provider van connectivity en clouddiensten.

RoutIT Vision
RoutIT Vision draait om nieuwe ontwikkelingen en huidige diensten en producten waarmee IT resellers de markt op kunnen, één van deze producten is Workspace 365, de complete online werkplek waarin onder andere Office 365 is vereenvoudigd. Elke dag presenteren RoutIT sprekers de actuele ontwikkelingen binnen de productportfolio’s en hun visie op de markt. Tijdens de pauzes en na het hoofdprogramma is er alle gelegenheid stands te bezoeken, kennis te maken of bij te praten met branchegenoten.

Demonstraties
IT dienstverleners kunnen tijdens het evenement MKB-oplossingen uitproberen op demonstratiestands van Office 365 en Workspace 365. Hierdoor hebben IT dienstverleners de mogelijkheid de diensten te vergelijken en vragen over beide producten beantwoord te krijgen. Daarnaast demonstreert New Day at Work hoe Workspace 365 resellers al hun huidige diensten kunnen integreren in de werkplek met hun eigen huisstijl. Naast deze clouddiensten zijn ook toonaangevende VoIP-toesteldistributeurs Atis, Tiptel, Exertis GO Connect, Lydis en Vcomm aanwezig met een stand.

Telefonie in Workspace 365
Eén van de nieuwste ontwikkelingen die tijdens RoutIT Vision getoond wordt is telefonie binnen Workspace 365 welke eind dit jaar uitkomt. Bedrijven kunnen hierdoor alle diensten in één pakket bestellen bij hun IT dienstverlener. Door deze toevoeging hoeven zij niet meer voor elke losse oplossing te zoeken bij verschillende IT dienstverleners.

Afscheid van de hosted desktop!
Tijdens RoutIT Vision zal New Day at Work ook aandacht geven aan het interview die vorige week gepubliceerd is in de Elsevier. In het interview verteld New Day at Work CEO Erik Nicolai hoe bedrijven afscheid kunnen nemen van de dure hosted desktop. Omdat deze stap voor veel IT dienstverleners groot is zullen zij de voor- en nadelen hiervan bespreken tijdens RoutIT Vision.

Programma van RoutIT Vision
Het evenement vindt 17, 18, 23 en 24 september plaats op het hoofdkantoor van RoutIT in Ede. Bezoekers dienen zich aan te melden bij RoutIT. Vanaf 13:00 uur zijn bezoekers welkom en zal na een barbecue en borrel aflopen rond 20:00 uur.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!