Redactie - 22 september 2014

Experts Live 2014

Na het overweldigende succes van vorig jaar, met meer dan 550 bezoekers in het Congrescentrum CineMec in Ede, organiseert Experts Live voor de vijfde maal een conferentie op dinsdag 18 november 2014.

In congrescentrum CineMec te Ede kunnen we meer dan 750 bezoekers ontvangen en biedt het de bezoekers 8 parallel tracks, 40 break-outsessies en 2 keynotes! De Microsoft technologieën die aan bod komen in de 8 tracks zijn: System Center, Hyper-V, Azure, SQL, PowerShell, Office365 en Windows Server. Bekende nationale en internationale sprekers zoals Martin Vliem, Raymond Comvalius, Sander Berkhouwer, Mike Martin, Mike Reseller, Didier van Hoye, Flemming Riis, Damian Flynn en Jaap Wesselius praten de bezoekers over deze onderwerpen in één dag bij. Het volledige programma is te vinden op www.expertslive.nl.                


Profiteer van de Early Bird aanbieding!              
Wees er vroeg bij en bestel je ticket vandaag nog! Een ticket kost EUR 25,- (Early Bird) in de voorverkoop. Deze prijs geldt t/m 1 oktober 2014. Vorige jaar was Experts Live een aantal weken voor aanvang van het event uitverkocht. Wees er dus snel bij, OP =OP!

Over Experts Live           
Experts Live wordt georganiseerd dóór en vóór de verschillende community’s en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Microsoft community evenement van de BeNeLux. Tijdens Experts Live praten community experts bezoekers in één dag volledig bij over laatste Microsoft technologieën. Door de jaren heen hebben bekende sprekers en MVP’s zich verbonden aan dit evenement.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!