Redactie - 31 januari 2015

Incentro host kennissessie over SDL Tridion

Aankomende woensdag 4 februari 2015, host ICT-dienstverlenerIncentro de SDL Tridion User Group Benelux meeting in Amsterdam. De bijeenkomst is interessant voor iedereen die, op welk niveau dan ook, met SDL Tridon werkt, van content editors tot product developers. Tijdens de sessie worden deelnemers bijgepraat over de laatste stand van zaken en mogelijkheden rondom het enterprise-level web content managementsysteem. Alle Tridion gerelateerde onderwerpen kunnen aan bod komen. Denk hierbij aan targeting en personalisatie, maar ook aan integratiemogelijkheden met andere applicaties, de laatste update van DD4T 2.0 en technische verdieping van het product.

Martin Witjens, manager bij Incentro: “Ontwikkelingen op het gebied van SDL Tridion volgen elkaar in rap tempo op. Wij geloven in de kracht van kennis en de deling hiervan met onze klanten en andere geïnteresseerden. Dit is voor ons de reden om de SDL Tridion User Group Benelux te helpen met het creëren van een platform waarin men met en van elkaar kan leren. Zo haalt iedereen uiteindelijk het maximale uit SDL Tridion.”

Programma 
18:00 uur      Inloop
18:30  uur     Introductie Incentro
18:45  uur     Sessie 1: SDL Tridion en Google's Search Appliance - Tom Dwars (Channel Manager PostNL) 
19:30  uur     Pauze
19:45  uur     Sessie 2: SDL Community - Wilfried Rijsemus (SDL Community Strategist)
20:15 uur      Sessie 3: Continuous Integration - Thijs Borst/Adriaan van der Eijk (Incentro) 
21:00 uur      Afsluiting en borrel 

Locatie en aanmelden 
De kennissessie vindt plaats op het kantoor van Incentro in het Mediahavengebouw aan de Moermanskkade 113, 1013 BC te Amsterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid. Aanmelden kan via de volgende link: short.incentro.com/tug2015. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!