Redactie - 18 februari 2015

Dutch Cloud Get (C)loud! event

Ook dit jaar organiseert Dutch Cloud weer een tweetal Get (C)loud! events. Het event richt zich met name op de Independent Software Vendors (ISV’s).
Get (C)loud! biedt hen daarin een platform waarin zij elkaar op informele wijze ontmoeten en met elkaar het gesprek aan kunnen gaan (debaten) om hun mening over en visie op de toekomst van Cloud Computing voor softwareleveranciers te delen. Het eerste event van 2015 zal plaatsvinden op 24 april 2015. Het centrale onderwerp voor deze keer zal zijn de go-to-market strategie van SaaS-offerings.

Partners gezocht

Dutch Cloud is op zoek naar partners voor deze community waarmee Dutch Cloud dit event samen kan organiseren. We hebben ruimte voor twee, maximaal drie organisaties die toonaangevend zijn als het gaat om Software as a Service (SaaS) gerelateerde dienstverlening. Wilt u een platform waar u uw visie uiteen kunt zetten en bent u daarnaast op zoek naar een platform om uw ideeën te testen op levensvatbaarheid? Dan bent u straks wellicht een van onze nieuwe partners tijdens dit ultieme debating event.

Neem voor meer informatie contact op met onze Sales Manager Stefan van Dorst via stefan@dutchcloud.com

Inschrijven kan hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!