Redactie - 25 maart 2015

Inspiratiedag COOLProfs in teken van innovatie

IT-dienstverlener COOLProfs biedt op donderdag 16 april tijdens COOLUP, zijn jaarlijkse inspiratiedag voor relaties, een afwisselend programma rondom het thema innovatie. De vraag staat centraal hoe bedrijven en overheidsinstellingen snel en adequaat kunnen inspelen op veranderende behoeften en eisen van gebruikers en hun klanten.

Raimo van der Klein, ondernemer in innovatie, zal een key-note verzorgen, waarna de bezoekers kunnen kiezen uit de volgende vijf paralelsessies:

  • Klanten aan het woord – Gemeente Den HaagRET en Promedico vertellen over de innovatieve oplossingen die zij hebben gerealiseerd.
  • Mobile discovery! - Appedemic verzorgt een workshop waarin deelnemers zelf de toegevoegde waarde van ‘mobile’ voor hun organisatie kunnen ervaren.
  • Grip op innovatie – KPMG Advisory en COOLProfs nemen u 
    mee in de wereld van agile methodieken die het organisatiebreed opschalen van agile mogelijk maken.
  • Innovatieve technologie – Hands-on sessie waarin de deelnemers zelf applicaties kunnen ontwikkelen met behulp van het Rapid Appplication Delivery-platformOutSystems.
  • Revolutionair testen – ALMG geeft een workshop over keyword driven testen.

Nieuw dit jaar is het Experience Centre waar klanten en partners hun oplossingen laten zien.

Wederom heeft COOLProfs voor een aansprekende locatie gekozen. Nadat de afgelopen jaren onder meer het stoomschip Rotterdam, Madurodam en vliegbasis Gilze-Rijen het decor vormden voor de inpsiratiedag, is dat nu het Paleis Soestdijk in Baarn. 

Voor het volledige programma en inschrijven, gaat u naar de website van COOLProfs.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!