Floris Hulshoff Pol - 10 april 2015

RES Software Roadshow N.E.W.S - North

RES Software & Dupaco Distribution B.V. organiseren op 4 locaties door het land de RES Software Roadshow N.E.W.S. North, de vierde locatie van deze roadshow, zal plaats vinden op 21 mei 2015 in Heerenveen! De exacte locatie wordt later bekend gemaakt.

Agenda
12:00 uur - Ontvangst met lunch
12:45 uur - Welkom door Dupaco
13:00 uur - RES Software Visie & Focus 2015
14:30 uur - Pauze
14:45 uur - RES Consulting Partner aan het woord
15:15 uur - Birds of a Feather Sessie
15:45 uur - Cloud Based Demo
16:15 uur - Netwerk borrel

Wat te verwachten?

RES Software Visie & Focus 2015
Jasper van Westen, Technical Partner Manager bij RES Software, zal de visie uiteenzetten voor de toekomst (roadmap). Waar staan we op dit moment en wat kunt u van RES Software verwachten? Hoe kunt u in samenwerking met RES Software uw business laten groeien? RES Software staat vooraan met nieuwe technologieën, innovaties en initiatieven zoals Security, Integration en Software as a Service. Ook zal er aandacht worden besteed aan de ontwikkelingen binnen het RSP program, het hosting model van RES Software.

RES Consulting Partner aan het woord
RES Software kent ook de Consulting Partners die teamen met RES Software zelf en andere RES partners. De consulting partners hebben vanuit hun status veel ervaring opgedaan in het veld. In iedere regio zal een consulting partner hun visie en werkwijze en een case bespreken die met RES Software is opgelost. U kunt hier als bezoeker kennis en ideeën opdoen en de mogelijkheid hebben om met deze consulting partner in gesprek te komen.

Birds of a Feather Sessie
Tijdens deze sessie worden een aantal stellingen ter discussie gesteld waarin u als RES Software partner kan deelnemen. U kunt uw praktijk ervaringen of problemen/wensen bespreekbaar maken en met elkaar uitwisselen.

Cloud Based Demo
Laurent van der Geest, Consultant Trainer RES Software bij Dupaco, zal u de laatste mogelijkheden laten zien van de producten van RES Software via een Cloud Based Demo. Deze Cloud Based Demo Kit is speciaal voor u ontwikkeld als RES Partner om zelf een demonstratie te kunnen verzorgen bij uw klanten.

Na afloop van deze demo ontvangt u een blijvend account voor deze Cloud Based Demo Kit en nog vele andere extras!

Wilt u zeker weten dat u niets mist? Schrijf u dan alvast in!

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!