Redactie - 27 mei 2015

Geavanceerd Document Management met SharePoint

Microsoft SharePoint beschikt over uitstekende functionaliteiten voor een Document Management. De standaard functionaliteiten dienen echter op de juiste manier te worden ingezet om daadwerkelijk een waardevol informatiesysteem te realiseren, die past bij een specifieke branche of organisatie.

GeONE organiseert op 3 juni het webinar “Geavanceerd Document Management met SharePoint”. Tijdens dit webinar gaat dieper in op Document Management met SharePoint en laten wij u o.a. de nieuwe functionaliteiten zien van Macroview DMF, zoals: Unique Document Numbering, Predictive Email Filling en Enhanced Document Level Security (EDLS).

Met Macroview DMF laten wij u zien hoe u vanuit Microsoft Outlook;

  • Eenvoudig toegang heeft tot alle client-, zaak- of projectdossiers waar u bij betrokken bent;
  • Kunt werken vanuit een herkenbare boomstructuur;
  • Middels ‘Drag and drop' een of meerdere e-mailberichten en bijlagen simpel in het juiste dossier kan opslaan;
  • Snel toegang heeft tot alle SharePoint DM-functies zoals de versiegeschiedenis;
  • Snel kunt zoeken en vinden.

De basis van het Document Management Framework (DMF) wordt gevormd door een boomstructuur van uw SharePoint omgeving. De herkenbaarheid en de eenvoud in gebruik resulteert in een uitzonderlijk hoge gebruikersacceptatie en succesvolle implementaties van uw SharePoint omgeving.

 

GeONE is specialist op het gebied van SharePoint Informatie Management. De consultants van GeONE hebben tientallen jaren ervaring op het vakgebied van Document Management en Informatiemanagement met SharePoint. De combinatie van producten en ervaring resulteert in een gebruiksvriendelijk SharePoint DMS voor het beheren van documenten, e-mails en andere bestanden.

 

Dit hebben zij onder andere gerealiseerd bij BAM, Imtech, Nationale Bank van België, DAF, Gemeente Hengelo en Sint Lucas.

 

Dit webinar zal beginnen op woensdag 3 juni om 11:00 uur en duurt tot ongeveer 12:00 uur.

 

Meld u hier aan voor het webinar.

 

Meer info: www.sharepointdms.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!