Redactie - 05 oktober 2017

DynamicsHUB onthult programma Dynamics Experience 2017

DynamicsHUB onthult programma Dynamics Experience 2017 image

Op woensdag 1 november aanstaande vindt de tiende editie van Dynamics Experience plaats in Spant! in Bussum. Tijdens dit event kunnen bezoekers zichzelf helemaal onder laten dompelen in de wereld van Microsoft business software. Met meer dan 20 exposanten en 40 topsprekers kunnen bezoekers zich op meerdere niveaus laten inspireren en adviseren om daarna met de verkregen informatie direct aan de slag te kunnen gaan.

Thema: Digital Immersion

Ieder zoekt op zijn eigen manier de weg naar digitale transformatie. Al die grootse ontwikkelingen zorgen ervoor dat organisaties grootser durver denken over nieuwe business modellen, het betreden van andere markten en écht transformeren. Maar met een traditioneel IT-landschap blijft het bij fantaseren, immers om te evolueren naar een digitale business moeten medewerkers onder meer de beschikking krijgen over nieuwe kennis en vaardigheden en dienen core IT-systemen te voldoen aan de vereisten die de digitale economie stelt.

Tijdens de keynote introduceert Jay Ramsanjhal organisaties die hun businessmodel hebben geïnnoveerd waardoor medewerkers klanten nog beter kunnen bedienen met intuïtieve technologie die extra waarde creëert dankzij het slim inzetten van data en het tot stand brengen van betekenisvolle interacties.

Daarnaast zal Microsoft haar visie delen over de laatste trends en ontwikkelingen in de digitale economie. Er wordt in het bijzonder aandacht besteed aan Microsoft 365, Dynamics 365 en LinkedIn, én hoe deze platformen uw organisatie kunnen ondersteunen bij digitale transformatie.

Programma

Naast een inspirerende keynote, biedt het event meer dan 30 sessies over operationele, tactische en strategische onderwerpen. Bezoekers kunnen presentaties, roundtables en inhoudelijke klantcases verwachten per industrie zodat Dynamics Experience relevant is voor bezoekers uit de diverse industrieën. Het programma biedt sessies over onderwerpen op de assen van upgrades, migraties, Dynamics 365 (NAV, AX en CRM) en performance. Ook hot topics als GDPR, data security en privacy worden besproken. Kenmerkend is dat de sessies niet alleen over de toekomst gaan maar juist hoe om te gaan met de huidige situatie waar bedrijven in zitten. Bekijk het volledige programma HIER

Bezoekers worden tijdens dit evenement geïnspireerd en krijgen daarbij concrete handvatten hoe zij de oplossingen in de praktijk kunnen doorvoeren. Deze dag biedt tevens de mogelijkheid om in gesprek te gaan met andere leden tijdens één van de sessies of één-op-één gesprekken met andere professionals of Microsoft Executives.

Toegang

De reguliere entreeprijs is € 249,- exclusief BTW en servicekosten. DynamicsHUB biedt lezers van Dutch IT-channel en Executive People een korting van 40% aan op de reguliere entreeprijs. Registreer HIER en gebruik de promotiecode EXPRDYNEX17HUB*.

*DynamicsHUB behoudt het recht uw registratie te annuleren wanneer u niet binnen de doelgroep voor dit evenement past.

Dit evenement wordt gesponsord door BusinessBase, KPMG Crimsonwing, HSO, Sana, e-Con Solutions, Prodware, Transsmart, Formpipe, Ensior, Hillstar, ISProjects, Macaw, Mprise, Pulse, Quadira, ClickDimensions & Optimizers. Endorsed by Microsoft.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!