Witold Kepinski - 27 april 2020

Hitachi Vantara lanceert nieuwe Virtual Storage Platform

Hitachi Vantara lanceert nieuwe Virtual Storage Platform image

Hitachi Vantara heeft zijn nieuwe Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) E990 geïntroduceerd. Het betreft een nieuw opslagplatform voor middelgrote zakelijke klanten.

De bedrijfstoepassingen van de E990 met hoge latentie en ontdubbeling van gegevens garanderen een verlaging van de opslagkosten aldus Hitachi Vantara. De kunstmatige intelligentie (AI) -gestuurde beheersoftware van Hitachi Ops Center kan ook de opslagvoorziening voor AI, machine learning (ML) en container-applicaties drastisch vereenvoudigen.

De E990 met Hitachi Ops Center biedt een NVMe all-flash-optie voor Hitachi Vantara's familie van oplossingen voor middelgrote ondernemingen, als aanvulling op een breed portfolio van infrastructuuroplossingen, inclusief Hitachi' 100% garantie voor gegevensbeschikbaarheid voor bedrijven van elke omvang.

Het bedrijf onthulde ook EverFlex van Hitachi Vantara, een programma dat eenvoudige, elastische en uitgebreide acquisitiekeuzes biedt voor de E990 en het hele Hitachi Vantara-portfolio. EverFlex voegt op consumptie gebaseerde prijsmodellen toe die variëren van basisprijzen voor nutsvoorzieningen tot op maat gemaakte resultaatgerichte services tot Storage as a Service. Het zal IT-uitgaven afstemmen op zakelijk gebruik voor middelgrote ondernemingen, waardoor effectieve manieren mogelijk zijn om de kosten te verlagen, capaciteitsverspilling te voorkomen en onderbrekingen te elimineren.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!