Witold Kepinski - 17 februari 2022

Computacenter kiest Sabio voor ondersteuning Global Service Desk technologieën

Computacenter kiest Sabio voor ondersteuning Global Service Desk technologieën image

Computacenter, de onafhankelijke technologiepartner, heeft een driejarig servicecontract ondertekend met Sabio Group. Deze dienstenovereenkomst met een contractwaarde van meerdere miljoenen betreft een groot en impactvol project waarbij Sabio de prestaties van geselecteerde kerntechnologieën van de Global Service Desk gaat ondersteunen en optimaliseren.

Computacenter ondersteunt wereldwijd ongeveer 4,2 miljoen gebruikers vanuit zijn Global Service Desk. Het bedrijf heeft als doel om niet alleen een snellere service aan gebruikers te bieden, maar ook slimmere reacties en antwoorden te geven. Volgens het contract biedt Sabio doorlopende ondersteuning voor Computacenter's belangrijkste oplossingen voor het klantcontactcenter en personeelsoptimalisatie.
De servicedeskprestaties worden geoptimaliseerd met de introductie van innovatieve selfservice- en agentdesktoptechnologieën.

Computacenter profiteert ook van Sabio's innovatieve Monitoring-suite die de identificatie en oplossing van potentieel complexe problemen stroomlijnt vóórdat deze een impact hebben op de service.

“Bij Computacenter zien we customer experience (CX) als een belangrijke onderscheidende factor voor ons bedrijf. We doen er alles aan om onze klanten en medewerkers de mogelijkheid te bieden om te kiezen hoe en wanneer ze contact opnemen met onze Global Service Desk. Of dat nu via de nieuwste digitale of meer traditionele kanalen is”, aldus Adrian Hodder, Chief Technology Officer, Computacenter Group.

“Sabio begrijpt onze visie en heeft een belangrijke rol gespeeld bij het implementeren en beheren van veel van de belangrijkste klantinzichten en infrastructuuroplossingen die onze servicemogelijkheden versterken. We kijken ernaar uit om onze samenwerking uit te breiden en met Sabio verdere mogelijkheden voor een nog betere customer experience toe te passen gedurende ons servicecontract. Met name op belangrijke gebieden zoals selfservice en de agentdesktop.”

James Hughes, Group Head of Solutions bij Sabio, geeft aan: "Computacenter is gericht op het bouwen van de servicedesk van de toekomst en erkent het cruciale belang van een kernplatform voor customer experience waarmee het nieuwe AI- en automatiseringsmogelijkheden kan gaan inzetten.

"We zijn verheugd dat Computacenter zijn samenwerking met Sabio heeft verlengd en dat ze vertrouwen in onze toewijding om het vermogen van Computacenter om elke keer weer buitengewoon goede klantervaringen te leveren te helpen vergroten."

Naast de ondersteuning van het Avaya CX-kernplatform en de oplossingen voor personeelsoptimalisatie van Verint, heeft Sabio ook met Computacenter samengewerkt om meertalige selfservice-mogelijkheden in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Braziliaans Portugees te implementeren in de Service Desk-functie. Het Sabio team gaat ook samenwerken met de nieuwe technologie-adoptiespecialisten van Computacenter om te onderzoeken hoe innovaties zoals Robotic Process Automation en Voice Biometrics klantenservicetrajecten kunnen ondersteunen.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!