Witold Kepinski - 20 april 2022

SAP Pinnacle Awards zijn uitgereikt

SAP Pinnacle Awards zijn uitgereikt image

SAP heeft de 2022-finalisten en winnaars van de SAP Pinnacle Award bekendgemaakt, die partners erkent voor hun uitstekende bijdragen, toewijding aan teamwerk en het vermogen om innovaties te leveren die klanten helpen hun doelen te bereiken.

Winnaars en finalisten werden geselecteerd in 22 categorieën op basis van aanbevelingen van SAP, feedback van klanten en het bewezen vermogen van de partners om belangrijke prestatie-indicatoren te halen en te overtreffen.

Winnaars in de categorie Customer Succes zijn Accenture, Deloitte, IBM, NTT Data, Syntax, Reply, Seidor en Valantic.

Winnaars in de categorie Intelligent Enterprise Innovation zijn Avalara, Deloitte, OpenText, Pricefx, project44, PWC en TeamViewer.

Winnaars in de categorie Sustainability and Social Impact zijn Bearingpoint en EY.

"Met de SAP Pinnacle Awards erkennen we best presterende partners die hebben uitgeblonken in het helpen van klanten om best geleide bedrijven te worden", zegt Christian Klein (foto), CEO en lid van de Raad van Bestuur van SAP SE. “De winnende partners zijn gekozen op basis van hun toewijding aan het creëren van klantwaarde, exponentiële groei en vereenvoudiging. Samen ondersteunen we onze klanten op hun reis om intelligente, duurzame ondernemingen te worden.”

Dit is de 20e verjaardag van de belangrijkste wereldwijde partnerprijs van SAP.

Ontmoet de winnaars.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!