Witold Kepinski - 13 december 2022

TD SYNNEX Maverick brengt Zoom naar channel partners in Europa

TD SYNNEX Maverick brengt Zoom naar channel partners in Europa image

Maverick, een gespecialiseerde business unit van TD SYNNEX kondigt een nieuwe overeenkomst aan met Zoom om het bereik van zijn volledig geïntegreerde portfolio van communicatie- en samenwerkingsoplossingen uit te breiden naar alle Maverick-partners in Europa.

Maverick richt zich erop partners in staat te stellen de snel evoluerende marktkansen aan te pakken voor oplossingen die slimme virtuele samenwerking en hybride werkmodellen ondersteunen. Naast het Zoom-aanbod zal Maverick hun partners ondersteunen bij het ontwikkelen van uitgebreide slimme, toekomstige werkplekgerichte oplossingen met een uitgebreid portfolio van Zoom-compatibele hardware- en softwareproducten van veel van de merken in de markt. Partners hebben via Maverick ook toegang tot de vereiste accreditaties voor technische hulpmiddelen om de implementatie van Zoom-oplossingen mogelijk te maken.

Hugo Graca, Senior Vice President, Specialized Solutions, TD SYNNEX, zegt: “Deze nieuwe overeenkomst met Zoom biedt onze partners in Europa een geweldige kans om hun slimme samenwerkingsaanbod snel te vergroten met een marktleidende oplossing die synoniem is geworden voor innovatie op het gebied van samenwerkende communicatiemiddelen in de afgelopen jaren.

“Onze gespecialiseerde Maverick-teams in de hele regio staan klaar om het bereik van Zoom over het hele kanaal uit te breiden, onze partners te helpen de belofte van echte hybride werkflexibiliteit waar te maken, de implementatie te vereenvoudigen en de go-to-market te versnellen met uitgebreide oplossingen die hardware en software combineren om de vraag naar hybride en virtuele samenwerkingsoplossingen te beantwoorden”, voegt Graça toe.

Dion Smith, Head of Channels, EMEA, Zoom, legt uit: “Nu hybride werkomgevingen wereldwijd worden omarmt en met de groeiende vraag naar Zoom in alle branches en sectoren van de klant, is dit het perfecte moment om het bereik van onze oplossingen uit te breiden naar het kanaal via deze nieuwe overeenkomst met Maverick.

"De breedte en het bereik van TD SYNNEX in heel Europa, gekoppeld aan hun operationele kracht en de verregaande specialisatie van het Maverick-team, bieden ons een geweldig startpunt om de omarming van de evoluerende Zoom-oplossingen en -tools te versnellen."

Partners hebben nu toegang tot het volledige Zoom-portfolio, inclusief het Unified Communications-platform Zoom One, een evolutie van de Zoom-ervaring, die teamchat, telefoon, vergaderingen, whiteboard en andere oplossingen combineert voor een holistische samenwerkingservaring. Naast Zoom One kunnen Maverick-partners Zoom Rooms, Zoom Phone, Zoom Events, Zoom IQ, Zoom Contact Center, Zoom Webinars en Zoom Whiteboard integreren in de oplossingen die ze op de markt brengen.

Het onlangs gelanceerde Zoom Contact Center is een voor video geoptimaliseerde omnichannel-oplossing die helpt om vragen van eindklanten te beantwoorden en problemen sneller op te lossen, waardoor de algehele klantervaring wordt verbeterd en de operationele efficiëntie wordt gestimuleerd.

Dit nieuwe aanbod werkt samen met Maverick's portfolio van samenwerkings- en communicatietechnologieën van toonaangevende fabrikanten om moderne vergaderruimtes te creëren met onberispelijke video en audio.

Het aanbod van Zoom is nu beschikbaar voor partners in Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, België, Nederland, Zwitserland, Spanje, Portugal, Polen, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!