Floris Hulshoff Pol - 08 oktober 2022

Enreach koopt Contict en Datel

Enreach koopt Contict en Datel image

Enreach, een van Europa's snelst groeiende aanbieders van geconvergeerde contactoplossingen, ondersteund door de onafhankelijke investeringsmaatschappij Waterland Private Equity, versterkt haar aanwezigheid in Nederland en Denemarken en zegt daarmee haar lange termijn buy-& -strategie verder uit te bouwen. 

Met de toevoeging van de Nederlandse ICT-provider Contict BV (“Contict”) en de Deense dienstverlener Datel ApS (“Datel”), versterkt Enreach zijn positie in deze markten en voegt meer productiviteitsexpertise en oplossingen toe, naast schaalvergroting in zijn spraak- en connectiviteitsactiviteiten, aldus Enreach. 

Dit opent significante nieuwe synergieën voor beide bedrijven, met name door operationele integratie en mogelijkheden voor cross-selling van Enreach's brede portfolio.

Contict, opgericht in 2006, is een full-service ICT-provider die ruim 500 MKB-bedrijven bedient in Noord- en Oost-Nederland. Contict heeft een sterk trackrecord en ervaring met het verkopen van cloudcommunicatieoplossingen en andere slimme clouddiensten aan zijn klanten. Datel, opgericht in 1983 en tegenwoordig handelend als lid van de KLC Erhverv-franchise, bedient meer dan 1.000 bedrijven in heel Denemarken met volledige oplossingen voor werkplek- en zakelijke telefonie en versterkt de leidende aanwezigheid van Enreach op de Deense markt. 

De toevoeging van Contict en Datel aan Enreach zal nieuwe kansen voor klanten in beide landen ontsluiten, waardoor de beschikbare productsuite wordt gediversifieerd, inclusief Enreach's portfolio van communicatie- en samenwerkingsoplossingen.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!