Redactie - 05 april 2023

Dutch IT Channel platform is vernieuwd

Dutch IT Media, het meest hoogwaardige Tech en IT-platform van Nederland en Vlaanderen, heeft zijn Dutch IT Channel website (dutchitchannel.nl) vernieuwd. Het gemoderniseerde online platform publiceert dagelijks artikelen over technologie, business, strategie en andere relevante onderwerpen voor Channel Partners.

Dutch IT Channel platform is vernieuwd image

Dutchitchannel.nl, dat inmiddels meer dan tien jaar actief bestaat, is een platform met een modern multimediaal bereik, dat de lezers en volgers dagelijks informeert over de actuele ontwikkelingen en trends in het IT-kanaal. Doelgroep van Dutch IT Channel zijn resellers, MSPs, VARs, service providers en system integrators. Dat gebeurt via de website, video's, magazines, apps, sociale media, nieuwsbrieven en evenementen. Het accent ligt op de business rond IT-oplossingen (hardware, software, services, security, cloud, etc.) en de spelers die op deze markt actief zijn. Naast nieuws uit binnen- en buitenland, interviews, onderzoeken, cases en dossiers besteedt Dutchitchannel.nl ruime mate aandacht aan de mensen die in de branche werkzaam zijn.

“Wij informeren onze lezers en volgers zeven dagen per week over de laatste ontwikkelingen en trends binnen de IT-sector op een ‘knowledge before commerce’ basis. Hierbij helpen wij channel partners hun organisaties te innoveren en toekomstbestendig te houden. Het bereik middels de website, video’s, magazines, apps, sociale media (LinkedIn en Twitter), nieuwsbrieven en evenementen staat garant voor een doelgroep van IT-dienstverleners, IT-leveranciers, service providers en IT-distributeurs die verantwoordelijk is de innovatie van bedrijven, overheden en wetenschappelijke instellingen”, zegt Managing Director Frans Vertregt van Dutch IT Media, waaronder Dutch IT Leaders en zusterplatform Dutch IT Channel vallen.

Redactie

De redactie van Dutch IT Channel bestaat uit zeer ervaren redacteuren en moderators onder leiding van Witold Kepinski Director Content, Editor in Chief en Founder van Dutch IT Channel “Ik werk hierbij nauw samen met online redacteur Wouter Hoeffnagel en hoofdredacteur Martijn Kregting van Dutch IT Leaders, het platform voor IT-beslissers. Daarnaast zijn bij (video) interviews en events ook moderators betrokken, zoals Danny Frietman, Thomas van Oortmerssen en Hendrika Willemse (She in IT).”

Naast dagelijkse artikelen zoals nieuws, blogs, interviews en cases, geeft Dutch IT Channel speciaal aandacht aan thema’s die relevant voor channel partners. “Denk hierbij aan Cybersecurity, Cloud, Datacenters en Hybride Werken. Ook belicht de redactie actuele tech toepassingen die impact maken zoals Data & Artificial Intelligence (AI), As A Service, Partner Ecosysteem, Endpoint Solutions en Low-code No-code”, zegt Kepinski.

Events

Dutch IT Channel organiseert een aantal evenementen per jaar voor en met channel partners. “Op 7 juni organiseren samen met CloudLunch het Modern MSP event in InnStyle in Maarsen. Daar belichten we actuele trends en toepassingen voor managed service providers”, aldus de Director Content, Editor in Chief van Dutch IT Channel.

Danny Frietman vervolgt: “Op 27 juni vindt in samenwerking met Dutch IT Leaders het Future of Business Technology event in Houten plaats, special voor IT-beslissers waarbij channel partners als sponsor kunnen deelnemen. Daar worden de laatste actuele tech- en business-trends belicht met interessante keynote sprekers, waaronder van Gartner. Begin november is Dutch IT Channel samen met Dutch IT Leaders weer exclusief Benelux mediapartner van het Gartner IT Symposium / Expo in Barcelona, waar honderden Nederlandse top IT-beslissers samenkomen.”

Frans Vertregt: “Verder staan in de tweede helft van 2023 ook de Dutch IT Golf Cup en het Dutch IT Security event op de planning. In de zomer van 2023 starten we weer met de nominaties van de Dutch IT Channel Awards 2023 die we op 14 maart 2024 feestelijk uitreiken in Studio 21 in Hilversum.”

Dutch IT Media

Naast Dutch IT Channel is ook het de website van zusterplatform Executive People vernieuwd, en draagt de nieuwe naam Dutch IT Leaders. Het multimediaal platform is gericht op IT-beslisser, met als doelgroep CIO’s, CDO’s, CTO’s, CEO’s, IT-managers, beheerders en -architecten. “Dutch IT Leaders en Dutch IT Channel vormen samen een unieke en krachtige combinatie die IT-beslissers en channel partners zoals IT-leveranciers, IT-dienstverleners en IT-distributeurs bereiken. Het opgetelde bereik van beide platformen is momenteel ruim 100.000 unieke bezoekers per maand. In 2023 zal er extra geïnvesteerd worden in online marketing en video-proposities, met meer dynamische korte video talkshows en interviews, highlight video's en snippets voor social promotion en branding”, zegt Frans Vertregt.

Door de rebranding zijn de mobiele apps van Dutch IT Channel en het vroegere Executive People niet meer in gebruik. De website is bereikbaar via de browser en geschikt voor alle formaten devices, zoals een desktop, notebook, tablet of smartphone. Apple iPhone en iPad gebruikers kunnen met de Safari browser de site rechtstreeks op hun devices vastzetten via de 'Deelknop' functie en dan de functie 'Zet op beginscherm' te gebruiken. Klik daarna 'Voeg Toe'. Dit is ook mogelijk voor Android gebruikers. Lees meer hier.

Bekijk HIER de vernieuwde partnermogelijkheden van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders.

Meer informatie:

Dutch IT Media

Nieuwe Parklaan 17

2597 LA Den Haag

Frans Vertregt – f.vertregt@dutchitchannel.nl – 06-10946545 - LinkedIn

info@dutchitchannel.nl

www.dutchitchannel.nl

www.dutchitleaders.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!