Witold Kepinski - 21 april 2023

Acer introduceert nieuwe zakelijke laptops in de TravelMate-serie

Acer introduceert nieuwe zakelijke laptops in de TravelMate-serie voor hybride werknemers

Acer introduceert nieuwe zakelijke laptops in de TravelMate-serie image

De Premium TravelMate P6 14 is voorzien van tot 13e generatie Intel Core i7-processors met een Intel Evo-ontwerp en een optioneel 2,8K OLED-display in een dunne en lichte behuizing.

De TravelMate P4 14 biedt mede dankzij het optionele 2,2K-display nog betere prestaties, terwijl de TravelMate P4 Spin 14 is voorzien van een WUXGA-display met 13e generatie Intel Core-processors en een snel oplaadbare accu van 65 Wh met een lange gebruiksduur.

De TravelMate P2 (foto) is een voordelige laptop voor bedrijven die wordt geleverd met een 14- of 16-inch display. Dit model is uitgerust met een 16:10 WUXGA-beeldscherm, tot 64 GB DDR4-geheugen en WiFi 6E en 4G LTE voor betrouwbare internetverbindingen.

De nieuwste TravelMate-laptops zijn geoptimaliseerd met de Dust Defender-technologie voor betere prestaties, voldoen aan duurzaamheidsnormen van militaire klasse en zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. De laptops hebben in sommige landen een TCO-certificaat (voor bepaalde configuraties) en een EPEAT-registratie.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!