Witold Kepinski - 28 april 2023

Kaseya introduceert IT Complete 2.0

Kaseya, leverancier van uniforme IT-beheer- en beveiligingssoftware voor managed service providers (MSP's) en kleine tot middelgrote bedrijven (MKB), onthulde het vernieuwde platform voor de multifunctionele IT-professional – IT Complete 2.0 tijdens het Kaseya Connect Global event in Las Vegas.

Kaseya introduceert IT Complete 2.0 image

"Het kunnen leveren van IT Complete 2.0 aan onze klanten, met alle integraties en uitgebreide productsuites, is een opwindende mijlpaal voor ons bedrijf en markeert de volgende fase van Kaseya's groei", aldus Fred Voccola (foto), CEO van Kaseya. “Kaseya Connect Global van dit jaar zal de wereld laten zien waarom IT- en beveiligingsorganisaties 'Powered by Kaseya' het meest succesvol zijn in hun branche. We zijn verheugd om onze klanten te ontmoeten in deze transformerende tijd die de IT- en beveiligingsmarkten voor iedereen gaat veranderen.”

Uitgebreide productsuites

Kaseya breidt zijn Security Suite uit met geautomatiseerde netwerkpenetratietesten met de overname van Vonahi. In overeenstemming met de praktijk van Kaseya verlaagt het bedrijf de prijzen voor Vonahi-oplossingen met onmiddellijke ingang met 10%.

Met de overname van audIT breidt Kaseya zijn MSP Enablement Suite uit met de belangrijkste oplossing voor geautomatiseerde verkooppresentaties die beschikbaar is voor MSP's. Om ervoor te zorgen dat Kaseya MSP's de meest succesvolle MSP's op de markt zijn, zal Kaseya alle klanten gratis toegang geven tot audIT.

Kaseya breidt zijn Business Services Suite uit met de toevoeging van het Kaseya Cyber ​​Insurance Fast Track Program. Via het Kaseya Cyber ​​Insurance Fast Track-programma komen partners, klanten en eindgebruikers van Kaseya die gebruik maken van de beveiligingssuite – RocketCyber, Datto EDR, Graphus, BullPhish ID en Dark Web ID – onmiddellijk in aanmerking voor cyberdekking tegen gereduceerde tarieven.

Kaseya breidt ook zijn Business Services Suite uit met de toevoeging van het Kaseya Remote IT and Security Management (RITSM) Certification Program. Gemodelleerd naar het Cisco CCNA-programma en het Microsoft MCSE-programma, is het RITSM-certificeringsprogramma van Kaseya ontworpen om IT- en beveiligingsorganisaties die gebruik maken van het IT Complete-platform te voorzien van een uitgebreide pool van getalenteerde professionals om hun bedrijf vooruit te helpen. 

Kaseya heeft verder  aanzienlijke middelen geïnvesteerd om een ​​40 uur durend certificeringsprogramma op te zetten om kandidaten voor te bereiden op functies in IT op afstand en beveiligingsbeheer met expertise in verschillende modules van Kaseya's IT Complete-platform. Toegang tot de afgestudeerden van het Kaseya RITSM-certificeringsprogramma, dat momenteel meer dan 5.000 deelnemers heeft,

Meer integraties

Kaseya heeft meer dan 350 integraties toegevoegd binnen zijn IT Complete-platform, waaronder de succesvolle integratie van alle Datto-producten. Met in totaal meer dan 1.000 integraties in Kaseya's productsuites, biedt Kaseya een uniforme, naadloze ervaring voor haar klanten binnen IT Complete.

Voccola voegde eraan toe: “Alles wat we in IT Complete hebben ingebouwd, en de honderden miljoenen dollars die we hebben geïnvesteerd en zullen blijven investeren, is gedaan om ervoor te zorgen dat organisaties 'Powered by Kaseya' erkend worden als leveranciers van de beste IT en beveiliging. oplossingen op de planeet.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!