Redactie - 27 augustus 2013

Fortinet introduceert nieuwe Application Delivery Controller


Fortinet, speler op het gebied van high-performance netwerkbeveiliging, heeft de eerste nieuwe toevoegingen aan zijn beveiligde application delivery-productportfolio bekendgemaakt. Dat is een rechtstreeks gevolg van de recente overname van Coyote Point Systems en XDN.

FortiADC-300E is een high-performance Application Delivery Controller (ADC) voor middelgrote ondernemingen die traditionele load balancing combineert met geavanceerde functies die het verkeer op applicatieniveau routeren en beveiligde HTTPS-transacties van servers offloaden.

FortiDirector is een gehoste Global Server Load Balancing (GSLB) service voor middelgrote en grote bedrijven, Application Service Providers (ASPs) en providers van Software as a Service (SaaS) die het applicatieverkeer spreidt over meerdere datacenters en werkt met de productlijnen FortiADC, FortiBalancer en Coyote Point Equalizer Application Delivery. Samen zorgen deze apparaten en service voor een sterke verbetering van de applicatieperformance voor eindgebruikers, aldus Fortinet
  
Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!