Redactie - 28 augustus 2013

Egemin beveiligt installaties met McAfee


Egemin Automation is als leverancier van geautomatiseerde procesinstallaties een samenwerking aangegaan met beveiligingsspecialist McAfee. Het bedrijf biedt zijn klanten zo de mogelijkheid om hun installaties optimaal te beveiligen. Het Integrity Control systeem beschermt installaties tegen ongewenste virussen, inbreuken en gegevensmanipulatie.

Op basis van whitelisting blijft de continuïteit van de installaties gewaarborgd en krijg je een optimale beheerbaarheid. Dankzij deze methode kan je - veel beter dan met traditionele antimalware – bewuste en onbewuste inbreuken op kritieke infrastructuren vermijden en tevens je patch management optimaliseren.

Optimale beveiliging van installaties
De Integrity Control tool kan het geïnstalleerde en geteste systeem bij de klant volledig in kapselen. Het systeem voert alleen goedgekeurde software uit zodat zowel algemene als doelgerichte aanvallen uitgesloten zijn. De mogelijkheid om niet geregistreerde executables of uitvoerbare bestanden op te starten is daardoor onbestaande. Het systeemgeheugen staat onder een constante bewaking, zodat een optimale beveiliging tegen virussen en onbedoelde programma's verzekerd is. Om zich aan te melden aan de installatie is een wachtwoord vereist; gebruikersauthorisatie en rapportage zijn standaard ingebouwd.

Egemin is onder meer gevestigd in Gorinchem. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in het Belgische Zwijndrecht.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!