Redactie - 21 januari 2014

Aastra koopt Telepo

 

Telecomleverancier Aastra koopt de Zweedse unified communications leverancier Telepo. Aastra is op zijn beurt onlangs overgenomen door Mitel.

Telepo levert een geïntegreerd communicatieplatform voor telefonie, sms, chat en voicemail en fax via hun vaste IP-telefoons, pc’s, tablets of smartphones. Gebruikers zijn niet alleen via één nummer bereikbaar, maar bepalen zelf ook op ieder moment hoe ze hun spraak- en tekstberichten ontvangen. Bovendien laat de oplossing zich op dezelfde gebruiksvriendelijke manier bedienen, ongeacht het apparaat waarvan gebruik wordt gemaakt.

De Cloud Voice services van het Nederlandse VoXX zijn gebaseerd op technologie van het Zweedse Telepo. Marc Bauchant, Managing Director van VoXX: “Cloud Voice services zijn de volgende belangrijke technologische ontwikkeling na cloud computing. Onze services stellen bedrijven in staat om hun telecommunicatie-infrastructuur op een veilige, schaalbare en gebruiksvriendelijke manier in de cloud onder te brengen. Uit diverse contacten met partners in Nederland en België die onze diensten zullen gaan verkopen, blijkt een grote belangstelling voor de oplossing die we voorstellen." 

Door: Witold Kepinski

 

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SLTN Vierkant
Jamf BN Ebook 14-09-2023 tm 28-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!