Redactie - 01 mei 2014

Sogeti introduceert 20 cloud oplossingen

 

Sogeti breidt haar dienstverlening aanzienlijk uit met 20 cloudoplossingen; van kant-en-klare transformatiestraten voor applicaties,  een stap naar de cloud voor data-opslag tot oplossingen voor een ontwikkel- en testomgeving.

De zogenoemde Sogeti point solutions omvatten cloudoplossingen op het gebied van applicatie- en infrastructuurmigratie, beheer, het  opslaan van data, een eerste stap naar de cloud, security testen, ontwikkel- en testomgevingen in de cloud, SAP en Office 365, en een kant-en-klare MeetingApp om papierloos vanuit de cloud te vergaderen. Het Sogeti Social Intranet helpt organisaties om medewerkers vanuit de cloud met elkaar te verbinden. Tenslotte heeft Sogeti een dashboard ontwikkeld waarmee organisaties continu zicht houden op de kosten die gemoeid zijn met diverse cloudoplossingen.

De nieuwe cloud point solutions van Sogeti zijn gebaseerd op technologie van met name IBM en Microsoft. De oplossingen zijn geschikt voor een public, private of hybride cloudomgeving. Die keuze wordt bepaald door de situatie bij de klant.Inmiddels maakt PostNL gebruik van de transformatiestraten voor de migratie van zo’n 77 applicaties naar een op Microsoft Azure gebaseerde public cloudoplossing. Een overzicht van alle cloudoplossingen op www.sogeti.nl/cloudcases.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!