Witold Kepinski - 17 mei 2023

Lenovo lanceert Digital Workplace Solutions

In een tijd waarin bedrijven zoeken naar aangepaste technologieën voor hun unieke bedrijfsbehoeften, lanceert Lenovo Solutions and Services Group (SSG) Digital Workplace Solutions (DWS), een nieuw portfolio van intelligente tools en systemen.

Lenovo lanceert Digital Workplace Solutions image

DWS levert werkgerelateerde technologie, security, efficiëntie en werknemerstevredenheid, zodat leidinggevenden de belangrijkste prestatieresultaten kunnen behalen. 

Volgens recent onderzoek in opdracht van Lenovo zeggen negen van de tien (90%) CIO's dat ze vaak gevraagd worden om zakelijke beslissingen te nemen die verder gaan dan de goedkeuring van technologie. Mensgerichte uitdagingen zoals:

  • Beheer van externe werkkrachten (59%)
  • Werving en behoud van talent (59%)
  • Beheer van wereldwijde teams (58%)
  • Diversiteit, gelijkheid en inclusie (55%)

"Nu organisaties zich aanpassen aan het veranderende landschap van hybride werk, zet Lenovo zich in om innovatieve oplossingen te bieden voor hun unieke uitdagingen", zegt Raghav Raghunathan, General Manager Lenovo Digital Workplace Solutions. "DWS maakt gebruik van onze interne mogelijkheden en ons uitgebreide partnerecosysteem om ondernemingen te voorzien van geavanceerde technologie om de productiviteit te optimaliseren, de security te verbeteren en een naadloze werknemerservaring op de digitale werkplek te creëren." Door te vertrouwen op diensten van Lenovo die op maat gemaakte werkomgevingen bieden, helpt Lenovo DWS organisaties om sneller concurrentievoordeel te behalen. Het portfolio overstijgt IT-omgevingen om bedrijven tegemoet te komen waar ze zich bevinden in hun transformatieproces, met een volledige catalogus van flexibele, end-to-end diensten:

  • Adviesdiensten voor de digitale werkplek – Diagnose en ontwerp van hardware- en softwareomgevingen voor eindgebruikers om de productiviteit en de gebruikerservaring te verbeteren.
  • Op persona's gebaseerde configuratie – Implementatie van een op maat gemaakt pakket apps en diensten die passen bij verschillende digitale gebruikerspersona's en -behoeften.
  • Samenwerking en productiviteit – Voorverpakte suite van volledig geïntegreerde samenwerkingsapps, inzet van de beste oplossingen, geïntegreerde en beheerde back-end verificaties
  • Unified endpoint management – Beheer van alle apparaatinfrastructuur, next-gen IOT apparaten, geoptimaliseerd en geïntegreerd Bring Your Own Device (BYOD) beleid.
  • Next-gen servicedesk – Servicedesk gericht op werknemerservaring, geïntegreerde ondersteuning voor apparaten en apps, preventieve ondersteuning, automatisering en zelfbediening
  • Beveiliging – Professionele en beheerde beveiligingsdiensten voor implementatie en doorlopend beheer van de beste beveiligingsoplossingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!