Witold Kepinski - 22 mei 2023

ServiceNow en NVIDIA kondigen Generatieve AI-samenwerking aan

ServiceNow en NVIDIA kondigen een samenwerking aan om krachtige, enterprise-grade generatieve AI-mogelijkheden te ontwikkelen die bedrijfsprocessen transformeren dankzij snellere en slimmere workflow-automatisering.

ServiceNow en NVIDIA kondigen Generatieve AI-samenwerking aan image


Met het gebruik van de software, diensten en versnelde infrastructuur van NVIDIA, ontwikkelt ServiceNow op maat gemaakte grote taalmodellen (LLM’s) die getraind worden met data voor het ServiceNow Platform – het slimme platform voor end-to-end digitale transformatie.

Dit zorgt volgens ServiceNiow voor een verdere uitbreiding van de AI-functionaliteiten van ServiceNow met nieuwe mogelijkheden voor de inzet van generatieve AI binnen de enterprise – waaronder de IT-afdeling, customer service-teams, werknemers en ontwikkelaars – voor workflow-automatisering en het snel verbeteren van de productiviteit.

“Nu de inzet van generatieve AI steeds verder toeneemt, wenden organisaties zich tot gevestigde namen voor robuuste en veilige AI-mogelijkheden die de productiviteit flink verhogen, concurrentievoordeel bieden en data en intellectueel eigendom veilig houden,” aldus CJ Desai, president en chief operating officer bij ServiceNow. “NVIDIA en ServiceNow helpen gezamenlijk om een volgend niveau van automatisering te bereiken, zodat de productiviteit en de zakelijke impact zullen groeien.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!