Witold Kepinski - 24 mei 2023

Zoom boekt meer omzet en noteert winst

Zoom Videocommunications heeft de financiële resultaten voor het eerste fiscale kwartaal bekendgemaakt.

Zoom boekt meer omzet en noteert winst image

De totale omzet voor het eerste kwartaal was een dikke 1,1 miljard dollar, een stijging van 3% op jaarbasis. De nettowinst bedraagt 15,4 miljoen dollar.

"Het Zoom-platform is ontworpen om grenzeloze menselijke verbindingen te ondersteunen om de moderne werkdag mogelijk te maken en klantrelaties te versterken. Onze klanten zien Zoom als missiekritiek in de manier waarop ze intern en extern over de hele wereld samenwerken", aldus Eric S. Yuan, Zoom-oprichter en CEO.

Yuan meldt verder: “Deze relatie met onze klanten heeft ons geholpen onze richtlijnen te overtreffen dankzij de groei van het bedrijf en het stabiliseren van de online-omzet, terwijl we de efficiëntie in ons bedrijf hebben verbeterd om een ​​sterke winstgevendheid en een vrije kasstroommarge te realiseren. De solide start van het jaar heeft ons in staat gesteld om onze vooruitzichten voor het fiscale jaar 2024 te verhogen en tegelijkertijd te blijven investeren in innovaties zoals AI om interacties zinvoller en communicatie effectiever te maken.”


Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!