Martijn Kregting - 24 mei 2023

Pax8 is hoofdsponsor van Modern MSP Day op 7 juni 2023

Pax8, een marktplaats voor cloud-commerce met een kantoor in Zwolle, is hoofdsponsor van de Modern MSP Day. Dit event, georganiseerd door CloudLunch en Dutch IT Channel, vindt op woensdagmiddag 7 juni plaats in InnStyle in Maarssen.

Pax8 is hoofdsponsor van Modern MSP Day op 7 juni 2023 image

Harald Nuij, CEO Pax8 EMEA.

Pax8 is als cloud service provider actief in meer dan 40 Europese landen en ondersteunt partners in 30 talen. Het bedrijf is een geautoriseerde Microsoft CSP Indirect Provider en distributeur van cloudservices met een groeiend aantal cloud services beschikbaar in oplossingsgebieden zoals de moderne werkplek, cyberbeveiliging en infrastructuur.

Keynote, deep dive

Tijdens de Modern MSP Day geeft Michael Breeze, Senior Director of Channel van Pax8 EMEA, een keynote over de markt en de propositie voor MSP’s. Verder kunnen MSPs de PAX8-stand op de Marketplace bezoeken. Ook is er een Pax8 Deep Dive sessie met Tom Welton, Solutions Engineer bij Pax8.

Harald Nuij, CEO van Pax8 EMEA:”Pax8 neemt deel aan de Modern MSP Day op 7 juni omdat wij ons juist richten op die moderne MSP. In Nederland en België doen we dat met ons dedicated kantoor in Zwolle, waar ruim 60 medewerkers actief zijn. We merken dat MSP’s graag in gesprek met ons gaan over hoe zij hun business kunnen laten groeien, hoe zij operationeel efficiënter kunnen werken en hoe zij de security van hun business en die van hun klant kunnen vergroten. Het is deze doelgroep die naar het event komt en daar komen we graag mee in contact.”

Echte oplossing aandragen

Nuij stelt dat de mensen van Pax8 tijdens het Modern MSP Day-event MSP’s duidelijk willen maken dat de cloud marketplace van de organisatie meer inhoudt dan klikken en gebruiken. “We willen met hen langs de assen van groei, efficiency, en security en risico in gesprek gaan en samen een plan opstellen voor hun toekomst. We willen op het event uitdragen dat we er als partner voor de MSP zijn, dat we hen met een vaste accountmanager, een duidelijke factuur en uitstekende integraties naar alle PSA- en ERP-toolings toe een echte oplossing aandragen.”

Agenda Modern MSP Day event - 7 juni 2023

12:00 - 13:00 uur: Ontvangst met lunch en netwerken op de marketplace

13:00 - 14:30 uur: Plenaire presentaties

14:30 - 15:00 uur: Pauze en netwerken op de MSP Marketplace

15:00 – 15:40 uur: Diverse workshops

15:40 – 16:30 uur: Plenaire presentaties, waaronder keynote van Gartner door Gregor Petri, Research VP

16:30 – 19:00 uur: Fun activiteiten, barbecue & netwerken

Deelnemen en Inschrijven

Voor MSPs, resellers, VARs, system integrators zijn de deelnamekosten 49,50 euro (inbegrepen goede lunch en netwerkborrel). Schrijf u nu in!

IT-leveranciers en andere tech spelers kunnen deelnemen voor 495 euro per persoon. Meer informatie staat hier.

Meer informatie over het Modern MSP Day event

Voor reserveringen en aanvullende informatie van Dutch IT Channel: Frans Vertregt: 06-10946545 of f.vertregt@dutchitchannel.nl

Voor reserveringen en aanvullende informatie van CloudLunch: Martijn van Zoeren: 06-53352293 of m.vanzoeren@fourtyone.nl

Modern MSP Day Event

Datum: 7 juni 2023 tussen 12.30-17.30 uur

Locatie: InnStyle in Maarssen. Herenweg 55, 3602 AN Maarssen

Parkeren is gratis

Registratie

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!