Witold Kepinski - 08 juni 2023

Webex by Cisco levert eerste app voor hybride werken aan Audi-voertuigen

Cisco en Audi hebben plannen bekendgemaakt om samenwerken vanuit de auto te verbeteren. In samenwerking met CARIAD, een softwarebedrijf van de Volkswagen Group, en HARMAN, een dochteronderneming van Samsung, wordt Webex de eerste app voor hybride werken die beschikbaar zal zijn in geselecteerde Audi-modellen vanaf het modeljaar 2024. Andere merken van de Volkswagen Group zullen op een later tijdstip volgen.

Webex by Cisco levert eerste app voor hybride werken aan Audi-voertuigen image

Omdat hybride werken zich blijft ontwikkelen, is de moderne werkomgeving niet langer beperkt tot één ruimte of apparaat. Mensen zijn steeds meer op zoek naar flexibele manieren om te werken en hebben innovatieve oplossingen nodig die dit mogelijk maken. Om aan de vraag van de consument te voldoen en een veilige en gebruiksvriendelijke manier van werken aan te bieden, zal de Webex-toepassing voor in de auto beschikbaar zijn via de Audi Application Store.

"We zijn op een missie om van de connected car een verlengstuk van de hybride werkplek te maken", zegt Jeetu Patel, Executive Vice President en General Manager, Security & Collaboration, Cisco. "Onze samenwerking met vooraanstaande fabrikanten zoals Audi zal klanten voorzien van een veilige en naadloze manier om verbonden te blijven en productief te zijn, ongeacht waar of hoe je werkt."

Dit partnership is gericht op flexibele hybride werkculturen. Het biedt mensen toegang tot een geavanceerde manier van werken, aangepast aan hun levensstijl. Een aantal gebruikersvoordelen zijn:

  • Eenvoudige installatie

Bestuurders kunnen de Webex App downloaden uit de Application Store die beschikbaar is op het infotainmentsysteem van de Audi. De store garandeert dat de applicaties in de auto voldoen aan de hoge veiligheidseisen van de Volkswagen Group. Met deze eenvoudige installatie kunnen bestuurders gemakkelijk overstappen van Webex-vergaderingen op hun elektronische apparaten naar vergaderingen in de auto.

  • Veiligheid voorop

Het werken vanuit de auto moet bovenal veilig zijn: wanneer het voertuig in beweging is, kan er alleen gebruik worden gemaakt van audio. Wanneer ze geparkeerd staan, kunnen bestuurders gebruik maken van de volledige functies van Webex en zijn ze in staat om deelnemers aan vergaderingen, gedeelde content en ondertiteling te bekijken.

  • AI-geoptimaliseerde vergaderingen

Bestuurders krijgen toegang tot de ingebouwde AI-functies van Webex voor de beste ruisonderdrukking en stemoptimalisatie. Dit zorgt ervoor dat bestuurders duidelijk verstaanbaar zijn, zonder storende achtergrondgeluiden zoals weglawaai of bouwwerkzaamheden.

Beschikbaarheid
Vanaf juli 2023 zal de Application Store, waar de Webex App kan worden gedownload, beschikbaar zijn in de nieuwe productiemodellen van Audi A4, A5, Q5, A6, A7, A8, Q8 e-tron en e-tron GT in Europa, de VS, Canada, Mexico en overzeese markten.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Arctic Wolf BW vierkant
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!