Witold Kepinski - 16 juni 2023

HP Poly biedt nieuwe video, geluid en AI-gestuurde software toepassingen

HP Inc. (NYSE: HPQ) heeft tijdens InfoComm 2023 de nieuwste innovaties van Poly aangekondigd op het gebied van pro-grade audio- en video-oplossingen met AI-gedreven software om vergaderingen tot leven te brengen "HP streeft ernaar om oplossingen te bieden die barrières binnen en buiten de ruimte zullen wegnemen, waardoor het beeld en geluid optimaal is", zegt Andy Rhodes, Division President of Hybrid Systems, HP. "We zijn verheugd dat we de nieuwste audio- en videotechnologie kunnen aanbieden, versterkt met AI-mogelijkheden, waardoor de helderheid van het beeld en geluid beter is dan ooit tevoren."

HP Poly biedt nieuwe video, geluid en AI-gestuurde software toepassingen image

Nu steeds meer werknemers terug naar kantoor gaan, maakt de Poly Studio X52 videobar de vergaderomstandigheden in middelgrote vergaderruimtes eenvoudiger en geoptimaliseerd. Deze alles-in-één videobar levert een dynamische ervaring dankzij de Poly DirectorAI slimme cameratechnologie die geautomatiseerde kadering mogelijk maakt, van groepen, sprekers en mensen. Iedereen is goed te zien dankzij de 4K, 20MP camera die alle hoeken van de vergaderruimte toont, zonder vervorming in het gezichtsveld. Updates omvatten nieuwe Poly DirectorAI Perimeter functies en andere audioverbeteringen. De Poly Studio X52 is gecertificeerd voor Google Meet, Microsoft Teams en Zoom, en biedt ondersteuning voor BlueJeans van Verizon, GoTo en RingCentral (momenteel in afwachting van certificering)

Poly Studio X52

Poly Video OS biedt een uniforme ervaring op alle Poly video-apparaten. Met de laatste update biedt Poly Video OS 4.1 nieuwe functies en verbeteringen om het beeld tijdens vergaderingen gefocust te houden op het gesprek en de betrokken personen:

 • Voor betere ervaringen in vergaderruimten met glazen wanden, zorgt de Poly DirectorAI Perimeter technologie voor een nauwkeurige omlijsting van de deelnemers. IT-beheerders kunnen afmetingen van de vergaderruimte invoeren, zodat de AI-technologie de parameters nauwkeurig kan definiëren. Hiermee kan voorkomen worden dat gezichten voorbij glazen wanden of ramen vastgelegd worden. Daarnaast worden galmen en echo’s verminderd, waardoor de geluidshelderheid ook optimaal is.
 • Voor meer flexibiliteit in vergaderruimten kan de Poly Studio E70 smart camera worden aangesloten op het Poly G7500 videosysteem met behulp van een standaard Ethernetkabel. De Ethernet-kabel kan de Studio E70 camera van stroom voorzien en verlengen tot maximaal 100 meter voor een flexibele ruimteconfiguratie.
 • Het Poly TC10 touch control panel voegt ondersteuning voor vergadercontrole toe voor Microsoft Teams. Het voegt ook de optie toe om ruimtes te plannen en te boeken voor Microsoft Teams voor inzicht in de beschikbaarheid van ruimtes en de mogelijkheid om vergaderruimtes ter plekke te reserveren. Het TC10-bedieningspaneel is nu gecertificeerd voor Microsoft Teams.

Poly oplossingen voor grote ruimten

 • Het Poly G7500 Modular Video Conferencing System en de Shure Microflex Large Room Bundles zijn samen gecertificeerd voor Microsoft Teams Rooms op Android om een naadloze multi-vendor oplossing te bieden voor grote vergaderruimtes. Gebruikers kunnen nu kiezen voor een multi-vendor oplossing die gebruik maakt van video, compute en DSP audio oplossingen die samen zijn getest en gecertificeerd voor een optimale Microsoft Teams Rooms ervaring.
 • Poly biedt een complete intelligente oplossing voor Zoom Rooms op Windows met de Zoom-gecertificeerde Poly Studio E70 en HP Mini Conferencing PC voor grote vergaderruimtes. De krachtige combinatie van dubbele camerasensoren en 12e generatie Intel® Core™ i7-processor maken Zoom Room-functies mogelijk, waaronder een door Zoom geverifieerde Intelligent Director-ervaring.

Gehoord worden
De Poly Voyager Surround 80 UC is de eerste headset die voor Microsoft Teams Open Office gecertificeerd is, vanwege zijn uitstekende geluid in luide kantooromgevingen. Met de Poly Voyager Surround 80 UC kunnen werknemers werken waar ze willen en klinken op hun best met de rijke audio en adaptieve ANC. De zakelijke Bluetooth headset is ontworpen voor optimaal comfort met zachte oorkussens en een verstelbare hoofdband voor een perfecte pasvorm. Gebruikers profiteren van eenvoudige on-ear bediening en slimme sensoren voor automatische beantwoording van oproepen met een gespreksduur van wel 21 uur.

Poly Voyager Surround 80 UC

IT-beheer - Poly Lens
Poly Lens remote device management geeft organisaties beter zicht en inzicht in werkplekken binnen de gehele organisatie. IT-professionals kunnen Poly-apparaten op afstand monitoren, problemen oplossen en het beheer van apparaten stroomlijnen via één platform. Bedrijven zijn op zoek naar manieren om de ervaring op kantoor te verbeteren en werkplekken opnieuw in te richten om te voldoen aan veranderende trends in het gebruik van kantoren. Poly heeft zijn groeiende portfolio van API-integratiepartners uitgebreid met Ubiqisense en Vyopta om gebruikers inzicht te geven in de kracht van Poly Lens op de Poly Studio X30 en Studio X50 videobalken.

 • Ubiquisense biedt uitgebreide inzichten in het aantal gebruikers, gebruikspatronen en bezoekersaantallen van kantoorverdiepingen, vergaderzalen, open ruimtes en gedeelde bureaus.
 • Vyopta biedt inzicht in het gebruik van ruimtes, bewaking van UC-apparaten, probleemoplossing en analyse van vergaderervaringen.

"Organisaties die de kloof tussen on-site, remote en flexibele werknemers willen overbruggen, hebben tools en technologieën nodig die ontworpen zijn om deze uitdaging aan te gaan", zegt Amy Loomis, Research VP Future of Work, IDC. "HP Poly heeft veel ervaring met het inzetten van hun suite van AI-gebaseerde audio- en video-oplossingen die een meeslepende samenwerkingservaring bieden voor eindgebruikers."


Prijzen en beschikbaarheid

 • De Poly Studio X52 is naar verwachting eind zomer wereldwijd verkrijgbaar, vanaf $4.300.
 • Het Poly Video OS 4.1 zal naar verwachting eind zomer wereldwijd beschikbaar zijn met de Poly Studio X-serie videobars en de Poly G7500 modulaire videoconferentiesystemen.
 • De Poly Studio E70 met Zoom Intelligent Director op Windows zal naar verwachting wereldwijd beschikbaar zijn vanaf oktober 2023.
 • De Poly Voyager Surround 80 is naar verwachting in augustus wereldwijd verkrijgbaar, vanaf $449,95.
 • Poly Lens is momenteel wereldwijd verkrijgbaar.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!