Wouter Hoeffnagel - 12 november 2014

UNIT4 lanceert internationaal partnerprogramma

UNIT4 introduceert een nieuw internationaal partnerprogramma: Global Partner Organization. Dit programma heeft als doel wereldwijd nieuwe partners aan te trekken om de groeidoelstellingen van UNIT4 te ondersteunen.

Anwen Robinson is per 1 januari 2015 verantwoordelijk voor de uitrol en implementatie van het partnerprogramma. Haar huidige functie van Managing Director van UNIT4 in het Verenigd Koninkrijk wordt opgevolgd door Helen Sutton. Sutton is op het moment verantwoordelijk voor Sales en Marketing in Engeland.

Lokale partners werven
Global Partner Organization gaat in samenwerking met alle dochterondernemingen van UNIT4 wereldwijd lokale partners werven. Deze partners zullen bijdragen aan het verspreiden van de producten en diensten van UNIT4 die beschikbaar zijn in de verschillende regio’s en branches.

Paul Vogel, Executive Vice President, Global Sales van UNIT4: “Het nieuwe partnerprogramma helpt ons bij het verder ontwikkelen van onze strategie. We verwachten dat de introductie van het partnerprogramma onze organisatie verder laat groeien.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!