Martijn Kregting - 13 september 2023

Alexandre Brousse EMEA Channel Lead bij Dell Technologies

Dell Technologies heeft Alexandre Brousse benoemd tot EMEA Channel Lead. Brousse gaat op 1 oktober van start. Hij zal samenwerken met het EMEA Channel-team om een 'klantgericht en partnergedreven ecosysteem te leveren dat groei en innovatie in de regio stimuleert', aldus Dell Technologies. Brousse volgt Anwar Dahab op, die is aangesteld om Dell Technologies in Frankrijk te leiden.

Alexandre Brousse EMEA Channel Lead bij Dell Technologies image

Diego Majdalani, President, Global Channel Sales, Dell Technologies, omschrijft Brousse (zie foto) als een "zeer ervaren, gerespecteerd leider en een aanwinst voor mijn team en ons bredere EMEA-partnerecosysteem. Anwar brengt in zijn nieuwe rol een geweldig channelperspectief, relaties en ervaring in de Franse markt mee.”

Brousse werkt al 18 jaar bij Dell Technologies, het meest recent als Channel Sales Manager voor West-Europa. “Partners zijn essentieel voor ons succes", stelt Brousse over zijn nieuwe functie. "Als we samenwerken met partners dan gaan we sneller, stimuleren we vooruitgang en leveren we sterke resultaten aan onze klanten. Ik kijk ernaar uit om nog sterkere relaties op te bouwen met onze partners in de regio.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!