Ron Smeets - 19 september 2023

Lebara introduceert de 'limited edition' simkaart

Op de dag dat de nieuwe iPhone in Nederland te koop zal zijn, 22 september, komt prijsvechter Lebara met een nieuwe limited edition simkaart. Verkrijgbaar in drie kleuren: Lebara Blue, Dark Saffron en Cadmium Violet. Die simkaart is, in tegenstelling tot de iPhone, gratis op te halen. Daarvoor moet je dan wel naar het Leidseplein, op 22 september. Daar heeft Lebara die dat een stand staan, zo ongeveer tegenover de Apple Store.

Lebara introduceert de 'limited edition' simkaart image

Voor Lebara is de introductie van een limited edition simkaart vooral een knipoog van de superlatieven en hype rondom de lancering van een nieuwe iPhone. De mobiele provider wil een signaal afgeven dat het echt niet nodig is om elk jaar, of elke twee jaar, een nieuwe dure smartphone te kopen. De huidige smartphones zijn prima geschikt om ze veel langer te blijven gebruiken.

“Waarom zou je steeds de aller-allerlaatste telefoon met het nieuwste design, nog meer camera’s of een hippe kleur nemen? Bij Lebara helpen we je te kiezen voor een abonnement dat bij je past, zodat je niet onnodig teveel betaalt. Heel logisch eigenlijk. De Lebara limited edition simkaart is gewoon te gebruiken in je huidige telefoon.”, aldus Eelco Gijze, commercieel directeur van Lebara.

Gelimiteerde oplage

Mocht je een gekleurde Lebara simkaart willen bemachtigen, dan moet je er 22 september wel vroeg bij zijn. De simkaarten hebben namelijk niet alleen een unieke kleur, maar ze worden in een gelimiteerde oplage, met bijzondere verpakking, uitgebracht. Lebara deelt de simkaarten zoals gezegd gratis uit. Wil je ze ook echt gaan gebruiken, dat moet je ze online nog wel activeren. Daarbij kun je dan kiezen voor een prepaid tegoed of een sim-only abonnement.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!