Ron Smeets - 20 september 2023

Uitbreiding samenwerking Salt Security en CrowdStrike

Salt Security gaat de samenwerking en integratie met het security bedrijf CrowdStrike verder uitbreiden. Zo zal het Salt Security API Protection Platform worden geïntegreerd met het CrowdStrike Falcon Platform. Deze integratie zal klanten van beide bedrijven een 360-graden overzicht van API-beveiligingsrisico's en unieke inzichten in het aanvalsoppervlak van de applicatie laag bieden. Het nieuwe aanbod van beide bedrijven is te vinden in de CrowdStrike Store.

Uitbreiding samenwerking Salt Security en CrowdStrike image

Met de integratie van het Salt Security API Protection Platform, tillen beide bedrijven hun dienstverlening op het gebied van API-beveiligingsfuncties naar een hoogst plan door de API-auditing, -monitoring en -handhavingsworkflows te stroomlijnen en te verbeteren. Daarnaast past het Salt API security platform als big data toe op cloudschaal, samen met Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML). Met deze oplossingen helpt Salt bedrijven bij het identificeren en blokkeren van potentiële API-aanvallen en bij het verhelpen van kwetsbaarheden om hun API-security te versterken.

Voordelen nauwere samenwerking

De combinatie van API runtime monitoring en de AI-gedreven inzichten van Salt met de workload beveiligingsopties van CrowdStrike bieden volgens beide partijen een aantal voordelen:
- Het Salt platform levert extra intelligence en voorziet het Falcon platform van contextuele informatie over API-kwetsbaarheden en dreigingen voor security op applicatieniveau, waardoor het geheel wordt versterkt;
- Robuuste mitigatie van API-dreigingen, dankzij Salt-detectie en integratie met het FalCon platform;
- API threat management automation: verbeterde detectie, investigation en response van op API-gebaseerde dreigingen via geautomatiseerd policy management binnen de Falcon-console

"API's vormen de kern van moderne technologiestacks en ondersteunen onze digital-first maatschappij door de naadloze overdracht van gegevens en services mogelijk te maken. Aangezien API's nu een belangrijk doelwit zijn voor kwaadwillende actoren, vereist de beveiliging ervan een zorgvuldige en uitgebreide aanpak. Door deze gezamenlijke integratie kunnen we de volwassen AI-gestuurde intelligentie van het Salt API-beveiligingsplatform benutten met ons wijdverbreide Falcon-platform en uitgebreide cloud security inzichten. Hierdoor krijgen organisaties een grondig inzicht in hun dreigingslandschap voor applicaties", aldus zegt Gur Talpaz, vice president corporate development en head Falcon Fund bij CrowdStrike.

"Aangezien API-misbruik zich blijft verspreiden en organisaties die geen voorbereidingen hebben getroffen continu slachtoffer worden, is API-security een topprioriteit geworden voor CISO's en securityteams wereldwijd. Bescherming tegen API-bedreigingen vereist diepgaande zichtbaarheid en robuuste runtime-bescherming", voegt Roey Eliyahu, medeoprichter en CEO van Salt Security daar aan toe.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!