Wouter Hoeffnagel - 17 november 2023

Insight erkend in de Fortune World’s Best Workplaces

IT-adviseur en Solutions Integrator Insight Enterprises staat op nummer 20 staat in de Fortune World’s Best Workplaces, een lijst samengesteld door Fortune en Great Place to Work. De onderscheiding benadrukt de toewijding van het bedrijf om een inclusieve en positieve werkomgeving te creëren en is een erkenning voor het belang en de impact van de werkplekprogramma's van het bedrijf.

Insight erkend in de Fortune World’s Best Workplaces image

“Als toonaangevende Solutions Integrator streven wij ernaar om uitzonderlijke waarde te creëren voor onze klanten,” zegt Adrian Gregory, EMEA President bij Insight. “Dit kan alleen worden gerealiseerd door een toegewijd en betrokken team dat inclusie en diversiteit hoog in het vaandel heeft staan en individuen de kans geeft zich te ontwikkelen, samen te werken en succesvol te zijn. Deze prestigieuze erkenning is een bewijs van de ongelofelijke kracht van onze teammates.”

Insight scoort ook op andere ranglijsten, waaronder de Forbes 2023 Best Employers for Diversity en Forbes 2023 Best Employers for Women. Ook behoort het bedrijf tot de topwerkgevers in de 2023 Disability Equality Index en de Corporate Equality Index van de Human Rights Campaign Foundation.

Dynamische, waardengerichte cultuur

“We hebben een dynamische, waardengerichte cultuur gecreëerd die onze teammates in staat stelt om op consistente wijze transformatie te bewerkstelligen in alle soorten bedrijven en industrieën wereldwijd,” zegt Jen Vasin, Chief Human Resources Officer van Insight. “Onze teammates gedijen goed in deze omgeving, omdat ze weten dat ze persoonlijk en professioneel kunnen groeien en tegelijkertijd prioriteit kunnen geven aan het succes van onze klanten.”

Om in aanmerking te komen voor Fortune World’s Best Workplaces, moeten bedrijven een notering hebben op ten minste vijf lijsten van Great Place to Work Best Workplaces, waarbij ten minste 40% (of 5.000) van de werknemers niet werkzaam zijn in het land waar het hoofdkantoor zich bevindt.

In het afgelopen jaar is Insight opgenomen in de lijsten van Best Workplaces in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Oostenrijk, Hong Kong, Italië, Singapore, Spanje en de Verenigde Staten. Bovendien is het bedrijf gecertificeerd als Great Place to Work in China, Nieuw-Zeeland en de Filippijnen.

De lijst van 2023 Fortune World's Best Workplaces is hier beschikbaar. Ook deelt Insight het Insight Corporate Citizenship Report 2023 met meer informatie de waarden van het bedrijf.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!