Wouter Hoeffnagel - 14 december 2023

Protinus IT levert softwarelicenties en gemeentelijke software aan gemeente Elburg

De gemeente Elburg kiest Protinus IT voor de levering van 'Licenties voor systeemsoftware en standaard gemeentelijke software'. Een overeenkomst hiervoor is op 29 november ondertekend door Jan Nathan Rozendaal, burgemeester van gemeente Elburg, en Vincent Verbiesen, algemeen directeur Protinus IT, in het gemeentehuis van Elburg.

Protinus IT levert softwarelicenties en gemeentelijke software aan gemeente Elburg image

Dankzij de strategische samenwerking kan gemeente Elburg de komende jaren rekenen op professionele ondersteuning bij bestellingen en administratieve procedures. Rozendaal zegt over deze raamovereenkomst: “De keuze voor Protinus als partner stelt de gemeente Elburg in staat om niet alleen te profiteren van efficiënt licentiebeheer maar ook van onafhankelijk deskundig advies met betrekking tot systeemsoftware. Door dit alles creëren we zo een licentielandschap dat blijvend bij onze organisatie en onze partners past en optimaal is afgestemd op de behoefte, omvang en toekomstvisie van gemeente Elburg.”

De aanbesteding kent een geraamde waarde van 10 miljoen euro en is het begin van een langdurige samenwerking van maximaal zeven jaar tussen de partijen. Algemeen directeur van Protinus, Verbiesen: “We kijken ernaar uit om met gemeente Elburg samen te werken omdat zij net als veel andere gemeenten de ruimte wil hebben om, binnen hun IT omgeving, direct in te kunnen spelen op ontwikkelingen. Protinus biedt die mogelijkheid door het ontsluiten van een zeer groot partnernetwerk van specialisten via één contract. We zijn vanzelfsprekend erg blij dat gemeente Elburg voor ons gekozen heeft en ons daarmee het vertrouwen geeft om bij te dragen aan hun IT-doelstellingen.”

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!