Witold Kepinski - 08 januari 2024

CES 2024: Acer lanceert nieuwe Aspire Go-laptops

Acer kondigt tijdens CES 2024 in Las Vegas de eerste Aspire Go-laptops met meerdere processor- en beeldschermopties aan, toegankelijk voor alledaags gebruik. Acer heeft tevens vernieuwingen van de Acer Swift X 14 aangekondigd met de nieuwste NVIDIA GeForce RTX laptop-GPU's uit de 40-serie en nieuwe met AI versnelde platforms voor creatie, studie en spel.

CES 2024: Acer lanceert nieuwe Aspire Go-laptops image


Acer introduceert de nieuwe Aspire Vero 16 AI PC, aangedreven door de nieuwste Intel Core Ultra 7-processor met Intel AI Boost en bevestigt hiermee Acers streven naar CO2-neutraliteit en minimalisatie van de ecologische voetafdruk gedurende de levensduur van de laptop

Introduceert verder de nieuwe lijn Acer Aspire Go-laptops die verkrijgbaar zijn in 15,6- en 14- inch modellen met een beeldscherm tot WUXGA, smalle schermranden, tot 16 GB RAM, 1 TB SSD-opslag, en een suite met essentiële functies om gebruikerservaringen te verbeteren.

Acer Aspire Go 14 wordt geleverd met processoren tot de Intel Core i3 N-serie of de AMD Ryzen 7000-serie voor soepele multitasking en productiviteit

Alle Aspire-laptops zijn voorzien van Microsoft Copilot in Windows 11 en de nieuwste generatie computerkracht om toegang tot Copilot via een speciale Copilot-toets mogelijk te maken en Acer PurifiedVoice™ voor naadloze samenwerking en efficiëntie wanneer er taken worden uitgevoerd

Acer heeft tevens vernieuwingen van de Acer Swift X 14 aangekondigd met de nieuwste NVIDIA GeForce RTX laptop-GPU's uit de 40-serie en nieuwe met AI versnelde platforms voor creatie, studie en spel.

Drie vernieuwde Acer Swift-laptops zijn voorzien van nieuwe Intel Core Ultra-processoren met Intel AI-Boost en energiezuinige AI-versnelling en Intel Arc -GPU, aangevuld door functies zoals Microsoft Copilot in Windows, Acer PurifiedVoice 2.0-ruisreductie en Acer PurifiedView technologie voor verbetering van video.

Nieuwe Swift Go-modellen leveren uitstekende OLED-helderheid in 14- en 16-inch uitvoeringen, aangevuld door Intel WiFi 7, nieuwe functies voor gebruiksgemak en verbeterde AI-aangestuurde mogelijkheden.

De Acer Swift X 14 is voorzien van alles wat makers en studenten nodig hebben, met
laptop-GPU's tot NVIDIA GeForce RTX 4070, 120+ NVIDIA RTX-versnelde apps, vooraf geïnstalleerde NVIDIA Studio Drivers, en een Calman-geverifieerd en met Acer Light Sensing verbeterd 2.8K OLED-beeldscherm.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!